지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Quality Evaluation of Pork with Various Freezing and Thawing Methods
한국축산식품학회지
2014 .01
초고압 동결 처리 방법에 따른 돈육의 물리적 특성에 관한 연구
한국축산식품학회지
2006 .01
A Numerical Modeling of Thawing Rate for Frozen Pork using High Pressure Assisted Thawing Technique
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
Pressure Assisted Freezing이 돈육의 이화학적 특성에 미치는 효과
한국축산식품학회지
2007 .01
Effects of Air Blast Thawing Combined with Infrared Radiation on Physical Properties of Pork
한국축산식품학회지
2009 .01
홍고추의 저장온도 및 해동조건에 따른 물리화학적 특성 변화
Food Science and Preservation
2007 .06
Effect of Freezing and Thawing Process on Physicochemical Characteristics of Mushroom
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
염수 침지식 및 전극 접촉식 저전압 Ohmic 해동 처리가 돈육의 이화학적 특성에 미치는 효과
한국축산식품학회지
2007 .01
Modelization and Optimization of Quality Characteristics of Pork Treated Various Hydrostatic Pressure Conditions
한국축산식품학회지
2012 .01
Effects of Ohmic Thawing on the Physicochemical Properties of Frozen Pork
Food Science and Biotechnology
2006 .06
해동방법에 따른 행동돈육의 품질변화
한국식품과학회지
1990 .04
Effect of Novel Quick Freezing Techniques Combined with Different Thawing Processes on Beef Quality
한국축산식품학회지
2014 .01
Physicochemical Characterization of Onion Depending on Different Freezing and Thawing Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Effects of High Pressure Assisted and Shift Freezing Process on the Physical Properties of Pork Muscle
한국축산식품학회 학술발표초록집
2005 .01
해동속도에 따른 동결우육의 해동 후 이화학적 특성에 관한 연구
한국축산식품학회지
1998 .01
Evaluation of Physicochemical Deterioration and Lipid Oxidation of Beef Muscle Affected by Freeze-thaw Cycles
한국축산식품학회지
2015 .01
0