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초고압 동결 처리 방법에 따른 돈육의 물리적 특성에 관한 연구
한국축산식품학회지
2006 .01
Pressure Assisted Freezing이 돈육의 이화학적 특성에 미치는 효과
한국축산식품학회지
2007 .01
Effects of Pressure-shift Freezing on the Structural and Physical Properties of Gelatin Hydrogel Matrices
한국축산식품학회지
2014 .01
식품의 동결중에 생성되는 빙결정에 미치는 동결조건의 영향
한국식품영양과학회지
1992 .05
냉동 조건에 따른 양파의 이화학적 특성 및 영양성분 변화
한국식품영양과학회지
2014 .07
Modelization and Optimization of Quality Characteristics of Pork Treated Various Hydrostatic Pressure Conditions
한국축산식품학회지
2012 .01
동결방법에 따른 냉동 과일의 내부압력 변화
Food Science and Preservation
2003 .12
Quality Evaluation of Pork with Various Freezing and Thawing Methods
한국축산식품학회지
2014 .01
강원지역의 2010년 복숭아 동해
한국농림기상학회지
2010 .01
Freezing and Fermentation Curves of the Dough Frozen at the Different Freezing Condition
Food Science and Biotechnology
2002 .04
보조기층재의 입도에 따른 물리적 특성 및 동상 특성
한국농공학회논문집
2012 .01
Effects of Artificial Supercooling Followed by Slow Freezing on the Microstructure and Qualities of Pork Loin
한국축산식품학회지
2016 .01
Relationship Between Freezing Point of Meat Juice and the Amount of Water Added to Meat
Food Science and Biotechnology
1993 .12
사과나무의 내한성(耐寒性)
한국산림과학회지
1975 .01
식육의 송풍식 냉동과 전기자장 냉동 중 온도 변화 및 이화학적 품질에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2013 .01
벼 상자육묘에서 부직포 두께가 묘소질에 미치는 영향
경북대농학지
2006 .01
동결속도에 따른 닭고기의 냉동 저장중 이화학적 변화
한국가금학회지
1987 .11
Effects of Aging Period Prior to Freezing on Meat Quality of Hanwoo Muscle (Longissimus dorsi)
한국축산식품학회지
2011 .01
Effects of High-Pressure, Microbial Transglutaminase and Glucono-δ-Lactone on the Aggregation Properties of Skim Milk
한국축산식품학회지
2016 .01
The Effect of Freezing Temperature on the Characteristics of the Blueberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
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