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Applied Biological Chemistry
2018 .01
Triterpenoids from the leaves of Dendropanax morbifera Léveille and its cytotoxic activity toward breast MCF-7 and lung A549 cancer cells
Food Science and Preservation
2018 .07
코덱스의 식품 분류: 채소류
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
초등학생의 채소 인지도와 채소 섭취 관련 인자들 간 상관관계 및 학교급식의 설명형 메뉴명이 채소 섭취 의사에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Analysis of Pesticide Residues for Leafy Vegetables Distributed in Seoul
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2022 .04
Effect of cooking methods on the phytosterol content in nine selected vegetables
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .03
채소 품종육종 과거 현재 미래
한국육종학회지
2020 .01
유아의 채소섭취행동 강화를 위한 채소노출 및 채소놀이 영양교육 프로그램의 효과
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Selection of appropriate nutrient solution for simultaneous hydroponics of three leafy vegetables (Brassicaceae )
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .06
Characteristic of Pesticide Residues in Some Leafy Vegetables at the Whole Market in Gyeonggi-do from 2009 to 2013
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
유아 대상의 오감을 활용한 채소 선호도 증진 프로그램의 개발 및 효과 평가
한국식품영양학회지
2017 .02
Applicability of Plant Phenotype Analyzer for Measuring Plant Growth of Leafy Vegetable
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
광주지역 유통 채소류의 Bacillus cereus 오염실태 및 독소 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Growth Promotion and Physiological Mechanisms in Leafy Vegetables under Controlled Electric Fields
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Trends in Vegetable Research for Consumers in China
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Quality Characteristics and Antioxidant Potential of Vegetable Extracts during the Storage
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Enhancement of Antioxidant Quality of Green Leafy Vegetables upon Different Cooking Method
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
Folate retention in selected leafy and root vegetables by different cooking methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Trends and future directions of the vegetable alternative food market through case study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Influence of Surface Property of Leafy Vegetables on the Adhesion of Salmonella Typhimurium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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