지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Development of Medicinal Material using Rare Ginsenoside of Ginseng
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
Influence of Ethanol and Organic Acids on Conversion of Ginsenoside Rg1
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Red Ginseng and Its Representative Constituents, Ginsenosides Rg3 and Rh2, on Dextran Sulfate Sodium-induced Colitis in Mice
Food Science and Biotechnology
2009 .02
Validation of the Ginsenoside Rk1 and Rg5 Analysis Method
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
압출성형 백삼추출물의 화학적 조성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2009 .07
초산용액으로 증자한 흑삼의 ginsenoside Rg₃ 발현 최적화
Food Science and Preservation
2020 .02
Anti-stress Effect of Red Ginseng (RG)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Changes in Chemical Composition of Korean Red Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer) Extract With Alcohol Extraction
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .09
Change of Ginsenoside Composition in Ginseng Extract by Vinegar Process
Food Science and Biotechnology
2005 .08
Ginsenoside Rg1 전환에 대한 에탄올 농도와 유기산의 영향
한국식품영양과학회지
2018 .08
흰쥐의 외과적 창상에 대한 Ginsenoside Rg1의 치료효과
한국식품영양과학회지
2010 .10
백삼 및 홍삼 농축액의 사포닌 분석
한국식품과학회지
2003 .06
Ginsenoside Composition Changes in Ginseng Extracts by Different Ascorbic Acid Treatments
Food Science and Biotechnology
2008 .08
압출성형이 인삼의 성분변화에 미치는 영향
한국식품과학회지
2012 .08
Ginsenoside Rg3 from Red Ginseng Prevents Damage of Neuronal Cells Through the Phosphorylation of the Cell Survial Protein Akt
Food Science and Biotechnology
2006 .04
0