지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 글
문헌
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
혈관내피세포에서 산양삼 추출물과 진세노사이드 Rg5의 혈관신생 효과
한국식품과학회지
2018 .06
Effect of Red Ginseng and Its Representative Constituents, Ginsenosides Rg3 and Rh2, on Dextran Sulfate Sodium-induced Colitis in Mice
Food Science and Biotechnology
2009 .02
압출성형에 의한 ginsenoside의 변환
Applied Biological Chemistry
2008 .01
Influence of Ethanol and Organic Acids on Conversion of Ginsenoside Rg1
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Ginsenoside-$Rg_1$ on Post-thawed Miniature Pig Sperm Motility, Mitochondria Activity, and Membrane Integrity
한국수정란이식학회지
2013 .01
Anti-stress Effect of Red Ginseng (RG)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Antiobesity effect of Ginsenoside Rg3 in 3T3-L1 adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Characterization of Eicosanoids Related to the Anti-Inflammatory Effects of 20(S)-Ginsenoside Rg3
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
압출성형 백삼추출물의 화학적 조성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2009 .07
초산용액으로 증자한 흑삼의 ginsenoside Rg₃ 발현 최적화
Food Science and Preservation
2020 .02
The Improvement of Ginsenoside Rg5 Accumulation in Wild Ginseng Adventitious Roots by Fermentation Process
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Ginsenoside Rg3 from Red Ginseng Prevents Damage of Neuronal Cells Through the Phosphorylation of the Cell Survial Protein Akt
Food Science and Biotechnology
2006 .04
Ginsenoside Rg1 전환에 대한 에탄올 농도와 유기산의 영향
한국식품영양과학회지
2018 .08
Validation of the Ginsenoside Rk1 and Rg5 Analysis Method
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
0