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국내 재배 비트의 품종별 영양성분 비교
한국식품영양과학회지
2020 .09
염 스트레스에 따른 순무 및 비트의 생육과 기능성 성분
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Analysis of Growth and Nutrient Contents with Different Salt Treatment Levels of Red Beet (Beta vulgaris L.) Grown in Reclaimed Land
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Disinfection and germination rates of radish, beet and oriental melon seeds single- or combined- treated with hot water and organic agricultural materials
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
The Radish Genome Database: An Online Platform for Radish Biology
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
레드비트 품종별 종자 발아 및 유묘 생육에 미치는 온도의 영향
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
품종에 따른 국내산 비트(Beta vulgaris L.)의 항산화 활성 및 페놀 화합물 조성 비교
한국식품영양과학회지
2021 .10
열풍 및 복합건조된 제주산 비트의 이화학적 특성과 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2022 .06
Anti-inflammatory effects of red beet extract by steaming time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
A study on the quality characteristics of domestic radish leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Light Quality Effects on the Growth, Phytochemicals and Ion Contents of Red Beet (Beta vulgaris L.)
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
제주지역 비트의 시비량에 따른 생육기별 양분 흡수 특성 및 수량특성
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2019 .08
Volatile Components and Sensory Characteristics of Korean Winter radish (Raphanus sativus L.) by Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Relationship between texture and major components of radish
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .06
전자코, 전자혀, GC-MS를 이용한 제주산 레드비트의 감각 특성 분석
한국식품영양과학회지
2023 .09
Effect of Dietary sugar beet pulp supplementation on growth performance, nutrient digestibility, fecal Microflora, blood profiles and Diarrhea incidence in weaning pigs
한국축산학회지
2017 .08
Changes in Growth and Functional Substances of Radish Sprouts according to H₂O₂ Concentration
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Effects of Red Beet (Beta vulgaris L.) Powder on Quality Characteristics of Yogurt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Pre-Converted Nitrite from Red Beet and Ascorbic Acid on Quality Characteristics in Meat Emulsions
한국축산식품학회지
2017 .01
Antimicrobial Activity of Radish Root Extract against Oral Microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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