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보리 단백질 가수분해물로부터 칼슘 결합 물질의 분리
Food Science and Preservation
2012 .06
Isolation of a Calcium-binding Peptide from Chlorella Protein Hydrolysates
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .12
Isolation of a Calcium Binding Peptide from Barley Bran Hydrolysates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
미강 단백질 가수분해물로부터 Ca, Fe 결합된 peptide 제조
Journal of applied biological chemistry
2010 .01
돼지 육골분 및 진주담치 단백질의 가수분해물 제조 및 칼슘 결합 물질의 분리
Food Science and Preservation
2015 .04
Isolation of a Calcium-binding Substance from Anchovy
Applied Biological Chemistry
2010 .01
[S6-3] Preparation of Mineral Binding Peptide from Silk Protein (Sericin) Hydrolysate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
해바라기씨박 단백질 가수분해물로부터 철분 결합 펩타이드의 분리
한국식품영양과학회지
2013 .07
면실박 단백질로부터 가수분해물 제조 및 철분, 칼슘 결합 펩타이드의 분리
Journal of applied biological chemistry
2012 .01
Peptide Inhibitor for Human Immunodeficiency Virus Type 1 (HIV-1) Protease from a Thermolysin Hydrolysate of Oyster Proteins
Fisheries and Aquatic Sciences
2010 .01
Isolation of Calcium Binding Substances from Plant Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P10-186] Properties of the functional purified peptides from oyster hydrolysates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Purification and Screening of Bioactive Peptides from Enzyme Hydrolysates of Animal Protein
한국축산식품학회 학술발표초록집
2005 .01
Preparation of Enzymatic Hydrolysates of Soymilk Residue Protein and Fractionation of Bile Acid-Binding Components
Food Science and Biotechnology
1996 .03
The Novel Angiotensin I Converting Enzyme Inhibitory Peptide from Rainbow Trout Muscle Hydrolysate
Fisheries and Aquatic Sciences
2012 .01
Isolation of Mineral-carrying Peptides from Cottonseed Meal Protein Hydrolysates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Characterization of antioxidative peptide purified from black eelpout (Lycodes diapterus) hydrolysate
Fisheries and Aquatic Sciences
2019 .01
Casein 가수분해물 소재 철분결합 Peptide에 관한 연구
한국식품과학회지
1997 .10
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