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Korean Journal of Agricultural Science
2016 .06
토양방선균에서 유래한 유해식물 제거용 Glufosinate ammonium의 안전성과 등록현황
Weed&Turfgrass Science
2022 .09
Delta 15 desaturase 유전자 억제에 의해 알파리놀렌산 함량이 낮은 들깨 육성
한국육종학회지
2018 .01
Adjuvant-active seaweed Codium polysaccharide increases immune responds to Gardasil® in mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Accumulation of γ‑linolenic acid and stearidonic acid in rapeseeds that heterologously express the Phytophthora citrophthora Δ6 desaturase gene
Plant Biotechnology Reports
2019 .01
Early Blooming and Delayed Maturation of Late-maturing Citrus Due to Increased Temperature
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Effects of 2’-Fucosyllactose on Cognitive and Memory Function in 5X FAD Alzheimer’ Disease Mouse Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
산지별 홍화씨의 화학적 성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
A Role of Unsaturated Fatty Acid in Animal Reproductive Cells and Biology
한국동물번식학회지
2016 .01
Application of Fats and Oils in Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Growth on Fatty Acid Composition of Total Intramuscular Lipid and Phospholipids in Ira Rabbits
한국축산식품학회지
2015 .01
Health Benefit Effect of Porphyra tenera in the PM2.5- exposed mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Nutritional quality of soybean seeds originated from USA, China, Japan and Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Fatty Acid Composition, Isoflavone and L-3,4-dihydroxyphenylalanine (L-dopa) Contents in Different Parts of Faba Bean (Vicia faba) Genotypes
Plant Breeding and Biotechnology
2017 .01
Chemical composition of different parts of ramie (Boehmeria nivea)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
Agro-morphological Characters, Total Phenolic Content, and Fatty Acid Compositions of Safflower Genetic Resources
한국약용작물학회지
2021 .02
들깨 유전자원의 지방산 변이 및 rosmarinic acid와 caffeic acid의 함량에 따른 항산화 활성 비교
한국약용작물학회지
2019 .04
Study on the fatty acid profile of phospholipid and neutral lipid in Hanwoo beef and their relationship to genetic variation
한국축산학회지
2019 .01
일부 남녀 대학생의 다이어트 유형별 실태조사
한국식품영양학회지
2015 .04
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