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만숙성 감귤 품종 ‘설향’ 육성
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Drop in Threshold of Sunburn with the Seasonal Variation of Fruit and Environmental Factors in Late Maturing Citrus
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Functional Properties of Citrus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
내륙 지역의 만감류 재배 특성
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Biological Activity of Citrus pseudogulgul, Citrus hassaku Hort., and Citrus medica Extracts During Maturation
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Effect of roasting treatment on the chemical composition of Citrus (Citrus unshiu) peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Morphological Observation of Fruit Peel Tissue to Identify the Causes of Fruit Cracking in Late Maturing Citrus ‘Tambit1ho’
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Development and Utilization of Citrus Functional Material in Jeju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Study of Development and Industrialization on Functional Materials Using Citrus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Change of Gene Expression as Related to Ripening of Citrus Fruits in High Temperature
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
식품 숙성 DX를 위한 노벨 프로젝트 : 식품 숙성 과정의 DATA SET 구축 방법론적 시도
식품과학과 산업
2024 .09
전북지역에서의 만감류 재배실태 조사
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
전북지역의 국내육성 만감류 생육특성 및 우수 품종선발
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Optimization of Enzyme-Assisted Extraction for Citrus peel using Response Surface method and Citrus peel jelly making
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
온주밀감의 수확시기별 색소 성분 분석
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Role of Golgi Apparatus on Regulation of Sec61β, COPG2 and Epidermal Growth Factor during Oocyte Maturation
한국동물번식학회지
2015 .01
Suppression of melanose by bio-sulfur on the citrus leaves after inoculation with Diaporthe citri
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
감귤모자이크바이러스의 품종 별 병징과 피해
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Development of Citrus Genetic Hybrids Detection Kit
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
이앙시기 변경에 의한 쌀 수량 및 품질변화 연구
한국육종학회지
2022 .09
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