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이용수
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약 및 결론
REFERENCES
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호박 재료 배합비율을 달리한 호박죽의 품질 특성 연구
동아시아식생활학회지
2015 .02
가열 조건을 달리한 단호박 페이스트와 검 종류별 단호박 라떼의 품질특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
호박씨 가루로 제조한 마카롱의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2020 .02
Quality Characteristics of Low-fat Sausages with Pumpkin Fiber
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2015 .05
커피 분말을 첨가한 스위트 롤의 품질 특성
한국지역사회생활과학회지
2018 .08
고구마 첨가가 우육 햄버거 패티의 품질에 미치는 영향
한국지역사회생활과학회지
2018 .02
반응표면분석법을 이용한 자색고구마가루 첨가 타락죽의 제조조건 최적화
동아시아식생활학회지
2024 .06
Interaction Between Human Sweet Taste Receptor and Sweet-Tasting Protein by Single Molecular Pull-down Assay
한국분석과학회 학술대회
2021 .05
Exploring parenting variables associated with sweetness preferences and sweets intake of children
Nutrition Research and Practice
2019 .04
Exploring parenting variables associated with sweetness preferences and sweets intake of children
Nutrition Research and Practice
2019 .04
Microbial Production and Application of the Sweet Clove Flavor
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
Leptin 유전자 결핍 동물모델에서 단호박분말 투여가 지방대사변화에 미치는 영향
Journal of Nutrition and Health
2023 .10
The Physicochemical Characteristics of Sweet Potato Starches from Ten Korean Varieties
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2016 .05
Virus Incidence of Sweet Potato in Korea from 2011 to 2014
The Plant Pathology Journal
2017 .10
생고구마와 삶은 및 구운 고구마의 식품성분 비교
한국지역사회생활과학회지
2017 .02
Role of Brassica rapa SWEET genes in the defense response to Plasmodiophora brassicae
Genes & Genomics
2024 .02
천연채소를 활용한 돈간소시지의 품질특성
한국식품조리과학회지
2018 .01
A study of shale gas field Sweet Spot determination process
지질학회지
2016 .12
Perception of sugar reduction, nutrition education, and frequency of snacking in children by the self-perceived sweet dietary habits of mothers in Busan
Nutrition Research and Practice
2016 .10
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2016 .10
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