지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Ⅰ. 서론
Ⅱ. 재료 및 방법
Ⅲ. 결과 및 고찰
Ⅳ. 결론
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
큰가리비 보일드통조림의 제조 및 품질특성
수산해양교육연구
2022 .06
Growth Characteristics of Yesso scallop (Patinopecten yessoensis) in Integrated Multi-trophic Aquaculture System
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
COMPARATIVE PATHOLOGICAL STUDY OF JAPANESE SCALLOP, Patinopecten yessoensis, AND NOBLE SCALLOP, Mimachlamys nobilis, FED MONOCLONAL CULTURES OF Dinophysis caudata
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
큰 가리비(Patinopecten yessoensis)의 선도 판정 지표 개발을 위한 저온 저장 중 품질평가
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis of Headspace Volatile of Cold - stored Patinopecten yessoensis and Tapes philippinarum and Their Comparisons with Other Quality Evaluations
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
가리비(Patinopecten yessoensis) 및 키조개(Atrina pectinata)의 부위별 중금속 함량 및 위해도 평가
한국수산과학회지
2017 .10
Present status and prospects of scallops industry in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Evaluation of Storage Stability of Green Juice by Ultra High Pressure Sterilization and UV Sterilization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
THE EFFECTS OF OCEAN ACIDIFICATION FROM ANALYSES OF SEA SCALLOP SHELLS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Alteration of import scallop during storage using physicochemical and microbiological experiment and sensory evaluation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Recent Advances and Future Trends of Ultrasound Sterilization Technology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Processing optimization for semi-dried and seasoned bay scallop Argopecten irradians using response surface methodology
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
HOW TO COMPUTER-SIMULATE STERILIZATION OF CANNED SEA FOODS FOR EFFICIENT DESIGN AND OPTIMIZATION?
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Development of Optimal Conditions for Surface Sterilization by Ultraviolet Radiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of a Rapid Check Method for Sterilization of Retort Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
HYDROLYSATES FROM SCALLOP AND SQUID PROCESSING BYPRODUCTS AS SPECIALTY AQUAFEED INGREDIENTS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
레토르트 살균기 내부의 온도 구배가 감자제품의 살균도와 품질에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
Effect of germination and surface sterilization of ginseng seeds by cold plasma treatment
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
A study on the heat sterilization for reducing the bacterial count of crab meat products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
생식 펫푸드 원료별 비가열 살균 처리 방법: 초고압과 방사선
산업식품공학
2024 .08
0