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Fried pork loin batter quality with the addition of various dietary fibers
한국축산학회지
2021 .01
식이섬유 첨가가 돈육 혼합물의 품질특성에 미치는 영향
동물생명과학연구
2015 .06
국내 농산물 및 해조류의 가열처리에 따른 식이섬유 함량 비교
한국식품영양학회지
2022 .08
Optimization of Extraction Conditions of Dietary Fiber from Bamboo shoot
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Bacillus amyloliquefaciens ISP-5 균주의 배지 최적화 및 상추를 이용한 식물 생장 촉진 평가
Journal of Plant Biotechnology
2022 .12
Combined Effects of Wheat Sprout and Isolated Soy Protein on Quality Properties of Breakfast Sausage
한국축산식품학회지
2017 .01
식품 중 식이섬유(Dietary fiber)의 의미와 기능성 고찰 : 식이섬유의 특성과 기능을 중심으로
식품과학과 산업
2019 .03
Effects of Edible Insect and Pork Protein on Quality Characteristics of Emulsion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
비지첨가가 압출성형 분리대두 조직화 단백의 품질에 미치는 영향
산업식품공학
2018 .01
Efficacy of Alkali-treated Sugarcane Fiber for Improving Physicochemical and Textural Properties of Meat Emulsions with Different Fat Levels
한국축산식품학회지
2018 .01
Whole Grains, Dietary Fiber, and Gut Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Replacing Pork Fat with Vegetable Oils on Quality Properties of Emulsion-type Pork Sausages
한국축산식품학회지
2015 .01
Effect of Insoluble Dietary Fiber Extracted from Bamboo Shoots on Large Intestinal Function in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
식물성 지방 비드가 돈육 패티의 이화학적 및 관능적 특성에 미치는 영향
산업식품공학
2021 .08
Effect of dietary complex plant and mineral extracts on meat quality in pork
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Emulsion Mapping in Pork Meat Emulsion Systems with Various Lipid Types and Brown Rice Fiber
한국축산식품학회지
2015 .01
Characterization of extract from seaweeds to utilize it as dietary fiber
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of Morphological Characteristics of Muscle Fibers on Porcine Growth Performance and Pork Quality
한국축산식품학회지
2016 .01
Changes in Quality Characteristics of Pork Patties Containing Multilayered Fish Oil Emulsion during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2015 .01
Analysis of Dietary Fiber and Free Sugar Content for Nutritional Information by Variety of Tomato
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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