지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2022
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Characterization of extract from seaweeds to utilize it as dietary fiber
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Guidelines for Dietary Education Based on Seaweeds
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
식품 중 식이섬유(Dietary fiber)의 의미와 기능성 고찰 : 식이섬유의 특성과 기능을 중심으로
식품과학과 산업
2019 .03
Analysis of Dietary Fiber and Free Sugar Content for Nutritional Information by Variety of Tomato
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Whole Grains, Dietary Fiber, and Gut Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Dietary Fiber and Free Sugar Content Analysis by Variety of Hot Pepper
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
식이섬유 첨가가 돈육 혼합물의 품질특성에 미치는 영향
동물생명과학연구
2015 .06
Relationship among the use of food-related content, dietary behaviors, and dietary self-efficacy of high school students in Seoul and Gyeonggi areas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality properties of various dietary fibers as isolated soy protein (ISP) replacements in pork emulsion systems
한국축산학회지
2020 .01
Analysis of Dietary Fiber Content by Variety of Corn for Establishment of Korea Standard Food Composition Table DB
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Assessment of dietary exposure to toxic heavy metals from edible seaweeds
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Nutrients and bioactive potentials of edible green and red seaweed in Korea
Fisheries and Aquatic Sciences
2018 .01
해조류 섬유를 이용한 Thin Film 제조 및 특성
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .04
Optimization of Extraction Conditions of Dietary Fiber from Bamboo shoot
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Distribution of Total Dietary Fiber Content for Various Eatout Foods in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
2020년 식품영양성분 DB구축을 위한 함량 분석: 총식이섬유 (Total Dietary Fiber)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
2018년 식품영양성분 DB구축을 위한 함량 분석 : 총식이섬유 (Total Dietary Fiber)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
2019년 식품영양성분 DB구축을 위한 함량 분석: 총식이섬유 (Total Dietary Fiber)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Fried pork loin batter quality with the addition of various dietary fibers
한국축산학회지
2021 .01
Public Standards for Dietary Ingredients and Dietary Supplement Products: What They Are and Why They Matter?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
0