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Success Stories in the Brewing Industry Using Korean Fermentation Starters
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
Fermentation Characteristics of Kimchi Lactic Acid Bacteria Starters
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
Isolation of Lactiplantibacillus plantarum from Kimchi for Development of Korean Sourdough Starter Culture
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
Development of Genetic-Based Quality Control Techniques for the Fermentation Starters of SPC
한국생물공학회 학술대회
2022 .09
Characterization of Coffee Flavor Profiling through Controlled Symbiotic Fermentation Using Saccharomyces cerevisiae and Lactic Acid Bacteria
한국생물공학회 학술대회
2022 .09
Isolation and Characterization of Levilactobacillus brevis SNU-SPC 70-2 from Korean Nuruk as Starter for Sourdough Fermentation
한국생물공학회 학술대회
2022 .09
Fermented Coffee with Lactic Acid Bacteria and Their Biochemical Properties
한국생물공학회 학술대회
2017 .04
Mouse Feeding Study of Sourdough Bread and Its Microbiome Analysis for Evaluation of Human Health Promotion Effects
한국생물공학회 학술대회
2022 .04
Effects of Lactic Acid Bacteria and Cellulolytic Enzymes on Fermentation, Nutrient Content, and Microbial Population in Silage
한국생물공학회 학술대회
2024 .09
Isolation and Identification of Yeasts or Lactic Acid Bacteria from Natural Environments
한국생물공학회 학술대회
2024 .09
Effects of raw coffee bean fermentation using lactic acid bacteria on variation of the soluble metabolites and taste
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
Degradation of Biogenic Amine by Lactic Acid Bacteria from Kimchi
한국생물공학회 학술대회
2015 .10
SKI Acid Resistant Yeast Platform and its Application on Lactic Acid Production
한국생물공학회 학술대회
2020 .06
Soft Starter와 SiC 인버터를 이용한 시스템 효율 비교
전력전자학회 학술대회 논문집
2023 .07
스타트모터 B단자 절연파괴 화재사례에 대한 실험적 연구
한국안전학회지
2019 .01
Screening of Lactic Acid Bacteria from Fermented Foods for β-Xylosidase Activity
한국생물공학회 학술대회
2017 .10
패류로부터 분리된 젖산균에 의한 젖산의 생산
KSBB Journal
2015 .08
Effects of raw coffee bean fermentation using lactic acid bacteria on variation of antioxidant compounds, caffeine, and gaminobutyric acid (GABA)
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
노령견 발효사료 개발을 위한 발효균주의 선발과 검증
동물자원연구
2020 .01
발효식품의 품질을 저해하는 부패효모의 발생원인과 검출 및 제어방법
KSBB Journal
2020 .03
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