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한국축산학회지
2022 .07
Effects of supplementing limiting amino acids on milk production in dairy cows consuming a corn grain and soybean meal-based diet
한국축산학회지
2020 .01
Growth performance and nitrogen excretion of broiler chickens fed low protein diets supplemented with crystalline amino acids
한국축산학회지
2024 .01
Characteristics of Gouda Cheese Supplemented with Chili Pepper Extract Microcapsules
한국축산식품학회지
2017 .01
추출방법이 모르티에렐라(Mortierella)속 유래 단세포유지 지방질과 아라키돈산 추출 수율에 미치는 영향
한국식품과학회지
2015 .06
Physicochemical, Microbial, and Sensory Properties of Queso Blanco Cheese Supplemented with Powdered Microcapsules of Tomato Extracts
한국축산식품학회지
2017 .01
Changes in the effective ingredients and anti-inflammation of the ethanol extracts from Artemisia argyi with roasting process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant compounds and activities of burdock and lotus root with heat treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
AGS 인체 위암 세포에서 Akt/mTOR/GSK-3β 신호경로 조절을 통한 개똥쑥 추출물의 Apoptosis 유도 효과
한국식품영양과학회지
2016 .09
Comparison of Butylated Hydroxytoluene, Ascorbic Acid, and Clove Extract as Antioxidants in Fresh Beef Patties at Refrigerated Storage
Food science of animal resources
2019 .01
Effect of acute heat stress on feed intake and plasma concentrations of tumor necrosis factor-α and free amino acids in growing pigs
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
Microencapsulation of Caramel Flavor and Properties of Ready-to-drink Milk Beverages Supplemented with Coffee Containing These Microcapsules
Food science of animal resources
2019 .01
Starch Citrate의 저항전분 함량과 페이스팅 특성에 대한 반응압출성형조건의 영향
산업식품공학
2015 .01
Impact of the Sequence of Semi-dry Heating Reaction and Extrusion on Reactivity, Resistant Starch Content, and Physical Property of Starch Citrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Evaluation of energy and amino acids of brown rice and its effects on laying performance and egg quality of layers
한국축산학회지
2020 .01
열처리 온도에 따른 늙은 호박 추출물의 이화학적 특성 및 항산화 활성
한국식품과학회지
2025 .02
Starch Citrate의 반응성, 저항전분 함량과 페이스팅 점도 특성에 대한 반건조가열 반응조건의 영향
산업식품공학
2015 .01
고온고압 처리 마늘의 항산화 및 피부 항노화 활성
한국식품영양과학회지
2022 .07
Processing optimization of antioxidative aroase AP-10 hydrolysates prepared from skipjack tuna Katsuwonus pelamis roe concentrate
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
약용버섯(상황·영지) β-glucan 미세캡슐 제품의 유통기한 설정
Food Science and Preservation
2018 .10
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