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Starch Citrate의 저항전분 함량과 페이스팅 특성에 대한 반응압출성형조건의 영향
산업식품공학
2015 .01
Impact of the Sequence of Semi-dry Heating Reaction and Extrusion on Reactivity, Resistant Starch Content, and Physical Property of Starch Citrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Impact of Reaction Conditions on Reactivity, Resistant Starch Content, and Pasting Viscosity of Citrate Derivatives of Normal and Waxy Corn Starch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
옴가열이 전분의 Pasting 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .08
Effect of the Autoclaving-Cooling Cycle on the Chemical, Morphological, Color, and Pasting Properties of Foxtail Millet Starch
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .09
Physicochemical Properties of Starches from Several Agricultural Sources : Application to a Starch-based Adhesive
펄프·종이기술
2019 .04
Preparation of Starch Nanoparticles using Dry Heating under Optimized Acid-Ethanol Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
건식처리 구연산 유기농 쌀가루의 제조방법 및 특성
산업식품공학
2016 .01
Impact of Particle Size Distribution on Physicochemical Properties of Citrate Derivatives of Extruded Corn Starch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The Effect of Corn Flour Addition on the Physico-chemical Properties of Extruded Cassava Starch
산업식품공학
2018 .01
전분 첨가 호박 페이스트의 저장 중 품질 특성 변화
한국식품영양학회지
2018 .01
Starch Modification for Human Health Benefits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
국내 밀 품종의 전분 관련 특성 평가
한국육종학회지
2017 .01
한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
Effect of ultrasonication time on functional and structural properties of faba bean (Vicia faba L.) starch
Food Science and Preservation
2025 .02
Effect of dielectric barrier discharge (DBD) low-temperature plasma on the reaction of normal corn starch with anhydrous citric acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of base paper characteristics on starch penetration during surface sizing
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
옴가열이 전분의 외부와 내부 구조에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2015 .02
Effect of glutinous rice paste on the starch structure and starch-based metabolites during kimchi fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
첨가된 무기 입자의 특성에 따른 전분 필름의 형상
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
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