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옴가열이 전분의 Pasting 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .08
연속 옴가열 장치를 이용한 고추장 소스의 살균
한국식품과학회지
2015 .08
한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
Starch Modification for Human Health Benefits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Impact of the Sequence of Semi-dry Heating Reaction and Extrusion on Reactivity, Resistant Starch Content, and Physical Property of Starch Citrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Preparation of Starch Nanoparticles using Dry Heating under Optimized Acid-Ethanol Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
첨가된 무기 입자의 특성에 따른 전분 필름의 형상
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
Effect of base paper characteristics on starch penetration during surface sizing
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
Digestibility of retrograded starches with A- and B-type crystalline structures
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Optimization of 4-α-Glucanotransferase-Starch Complex Formation and its Application to Starch Modification
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of glutinous rice paste on the starch structure and starch-based metabolites during kimchi fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Instant Starch Gel Food Using by Pre-gelatinized Starch Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
녹말 나노 입자의 연구 현황
식품과학과 산업
2019 .12
스프레이 도포법이 도침가공 전통한지 특성에 미치는 영향
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .10
코팅용 전분이 도공지 표면물성에 미치는 영향
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .04
Effects of Potato and Quinoa Starch Blends on the Physicochemical Properties of Filled Hydrogels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparison of Starch Properties in Various Korean Rice Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Chemico-Physical Properties of Starch from Several Agricultural Sources
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .10
쌀전분의 분자 및 결정구조가 상전이에 미치는 영향
한국식품과학회지
2019 .10
가열방법 및 곡류특성이 통곡의 팽화에 미치는 영향
산업식품공학
2020 .01
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