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Growth and Quality of Creeping Bentgrass Applying Gibberellic Acid
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .11
Saponarin content and biosynthesis-related gene expression in young barley (Hordeum vulgare L.) seedlings
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
Changes of Endogenous Abscisic Acid and Anthocyanin Contents in ‘Jersey’ Highbush Blueberry Fruits during Development and Accelerated Fruit Coloration by Exogenous Abscisic Acid
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Difference in Saponarin Content of Barley Sprouts (Hordeum vulgare L.) through Relationship with Climatic Factors
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2021 .11
Gibberellic Acid과 Benzyladenine 관주처리시 분화용 라넌큘러스 생육 특성
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Effect of Gibberellic Acid Plus Benzyladenine on Growth Characteristics of Ranunculus Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Effect of Cold Stress on Functional Metabolites in Young Green Barley
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2019 .08
국내산 아카시나무(Robinia pseudoacacia) 꿀로부터 abscisic acid 성분 분리
Journal of Apiculture
2015 .11
Optimization of Enzyme Hydrolysis Conditions for Improvement of Saponarin Content from Barley Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
국산 아카시아꿀 내 Abscisic acid의 UPLC 정량분석법 개발
Journal of Apiculture
2018 .09
Profiles on Abscisic Acid, Carbohydrate, and Glucosinolate Metabolites of Kimchi Cabbage with Glutamic Acid Foliar Application under Extremely Low Temperature Condition
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Gibberellic Acid(GA₃) 농도차에 따른 ‘Shine Muscat’ 포도의 Skin Browning 발생 양상 구명
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Fruit Set and Yield Enhancement in Tomato (Lycopersicon esculentum Mill.) Using Gibberellic Acid and 2,4-Dichlorophenoxy Acetic Acid Spray
시설원예·식물공장
2015 .03
Optimum Reaction Condition of Enzymatic Hydrolysis for Improvement of Saponarin Content from Barley Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
온도 및 광 변화가 새싹보리 내 사포나린, 비타민 함량에 미치는 영향
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2022 .10
결구배추 잎의 이화학적 성분 조성
한국식품영양과학회지
2016 .06
Abscisic Acid and Salicylic Acid Potentially Mediate Chilling Response in Sweet Potato (Ipomoea batatas Lam.) Root
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Abscisic Acid and Anthocyanin Biosynthesis in Highbush Blueberry Fruit during Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
포장필름을 달리한 팽이버섯의 저장 온도별 품질변화 및 유기산 함량
한국버섯학회지
2015 .01
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