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Optimization of Enzyme Hydrolysis Conditions for Improvement of Saponarin Content from Barley Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Difference in Saponarin Content of Barley Sprouts (Hordeum vulgare L.) through Relationship with Climatic Factors
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2021 .11
Saponarin content and biosynthesis-related gene expression in young barley (Hordeum vulgare L.) seedlings
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
Influence of Different Growth Conditions on Saponarin, Water-Soluble Vitamins, and Mineral Content of Barley Sprouts Cultivated in Chamber System
한국토양비료학회지
2022 .11
Correlation of saponarin content with biosynthesis-related gene expression in hulled and hulless barley (Hordeum vulgare L.) cultivars
Journal of Plant Biotechnology
2021 .01
양액 처리에 따른 수경재배 새싹보리 수량과 폴리페놀 및 무기질 함량 비교분석
Journal of Plant Biotechnology
2021 .09
Effect of Extraction Condition on in vitro Antioxidant Activities of Barley Sprout Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
보리순 분말을 첨가한 쿠키의 품질특성
한국식품영양학회지
2015 .10
Research of Biological Efficacy of Barley Sprout Extract and Development for Dietary Supplements
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
새싹보리 분말을 첨가한 누룽지의 품질특성
산업식품공학
2021 .01
Effect of Cold Stress on Functional Metabolites in Young Green Barley
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2019 .08
Analysis of RNA expression of saponarin biosynthesis-related gene in young barley (Hordeum vulagare L.) seedling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
온도 및 광 변화가 새싹보리 내 사포나린, 비타민 함량에 미치는 영향
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2022 .10
Effect of Steeping Conditions on Growth and Bioactive Compounds of Barley and Wheat Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant and Functional Analysis of Hydroponics Cultivated Barley Sprouts with Different Light Treatments
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Optimization for Lactic acid Fermentation Conditions of Barley Sprouts Hydrolysate Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Optimization of Enzymatic Hydrolysis of Chicken Breast Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
새싹보리 분말첨가 인절미의 품질 특성
농업생명환경연구
2020 .01
Effect of Barley Sprout Water Extracts on Anti-osteoporosis in Ovariectomized Rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-oxidative and anti-Inflammatory activities of barley sprout extract in Raw 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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