지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Correlation of saponarin content with biosynthesis-related gene expression in hulled and hulless barley (Hordeum vulgare L.) cultivars
Journal of Plant Biotechnology
2021 .01
Difference in Saponarin Content of Barley Sprouts (Hordeum vulgare L.) through Relationship with Climatic Factors
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2021 .11
Optimization of Enzyme Hydrolysis Conditions for Improvement of Saponarin Content from Barley Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Analysis of RNA expression of saponarin biosynthesis-related gene in young barley (Hordeum vulagare L.) seedling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Optimum Reaction Condition of Enzymatic Hydrolysis for Improvement of Saponarin Content from Barley Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Cold Stress on Functional Metabolites in Young Green Barley
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2019 .08
Abscisic acid와 Gibberellic acid 처리에 따른 보리 어린 잎 중 saponarin 함량 비교
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2022 .04
Influence of Different Growth Conditions on Saponarin, Water-Soluble Vitamins, and Mineral Content of Barley Sprouts Cultivated in Chamber System
한국토양비료학회지
2022 .11
사포나린 함량변화에 영향을 미치는 환경요인: 수분스트레스
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2021 .11
온도 및 광 변화가 새싹보리 내 사포나린, 비타민 함량에 미치는 영향
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2022 .10
수경재배시 고품질의 새싹보리 생산을 위한 최적 재배농도 설정
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2023 .10
새싹작물의 유용성분 증진을 위한 환경적 유도요인 구명
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2023 .10
Effect of LED as Light Quality on the Germination, Growth characteristics and Physiological Activities of Barley (Hordeum Vulgare L.) Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
광량에 의한 새싹보리의 사포나린 및 헥사코사놀 함량변화
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2020 .10
Effect of barley sprouts (Hordeum vulgare L.) water extracts on activities of osteoblasts and osteoclast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Cooking Characteristics and Antioxidant Activity of Rice-Barley Mix at Different Cooking Method and Mixing Ratio
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
인공조명이 수경재배 새싹보리(Hordeum vulgare L.)의 생장과 품질에 미치는 영향
Journal of Plant Biotechnology
2021 .01
Identification and Quantification of Metabolite Profiles from Barley Seedling at Different Growth Stages and Investigation of Their Biological Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
항산화 활성이 높은 검정색 맥주보리 ‘흑호’
한국육종학회지
2022 .12
Effect of Temperature on the Extraction of β-Glucan from Different Jeju Barley Varieties
한국식품과학회지
2016 .06
0