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Improved the Content and Water Solubility of Anthocyanins of Mulberry by applying HME-DDS (Hot-Melt Extrusion-Drug Delivery System) Technology
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Improvement of the Physical Properties and Sustained Release Formulation of Mulberry Anthocyanin Using Hot Melt Extrusion
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Enhancement of Solubility and Nanonization of Phenolic Compound in Extrudate from Angelica gigas Nakai by Hot Melt Extrusion using Surfactant
한국약용작물학회지
2018 .08
Effects of hot melt extrusion processed nano-iron on growth performance, blood composition, and iron bioavailability in weanling pigs
한국축산학회지
2019 .01
구속 스트레스 및 수면장애를 유도한 흰쥐에서 허브 복합추출물에 의한 개선 효과
한국식품영양과학회지
2016 .03
Solubilization of Hydrophobic Active Compounds of Angelica gigas Nakai using HME (Hot-Melt Extrusion) Technology
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Protracting Thermal Stability of Anthocyanins in Extrudate Purple Potato (Solanum tuberosum L. cv Bora valley) Prepared by Hot-melt Extrusion
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Improvement of Intestinal Microbial Balance and Inflammation of Intestinal Epithelial Cells in Morus alba Leaves using Hot Melt Extrusion
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
Effects of Black Soybean Contents on Physicochemical Characteristics of Oats Extrudate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Psyllium Husk Content on Physical Properties of Rice Extrudates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of hot-melt extruded nanocopper on the Cu bioavailability and growth of broiler chickens
한국축산학회지
2021 .01
오디 품종과 재배지역에 따른 안토시아닌 함량
한국식품영양과학회지
2022 .03
Formulation Development by Hot Melt Extrusion for Bioavailability Enhancement of Active Compound of Angelica gigas Nakai
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
재배환경 및 과실 숙도가 오디의 미생물학적 부하량에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
효소처리 팽화미 분말로 제조한 타락죽의 이화학 및 소화 특성
한국식품영양학회지
2016 .10
R&D Status on Functionality and Processing Technology of Mulberry Fruit
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
Evaluation of Intestinal Function Improvement Based on Gut Microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
매크로 다공성 흡착 수지를 이용하여 정제된 오디 안토시아닌의 지방세포 분화 억제 효과
한국약용작물학회지
2021 .06
오디 유산균 발효물의 이화학적 특성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2016 .02
시설 및 노지 재배 오디의 숙기에 따른 기능성 성분 함량 분석
한국식품영양과학회지
2015 .10
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