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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Total Diet Study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Development of Sustainable Diet Checklist Items for Korean Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
빅데이터를 활용한 다이어트 현황 및 네트워크 분석
대한영양사협회 학술지
2016 .01
소아청소년 체중상태에 따른 식사의 질 평가 및 비만과의 연관성 분석
대한영양사협회 학술지
2017 .01
교양교육에서의 학생 성과평가 도구 개발
수산해양교육연구
2024 .08
델파이 방법을 적용한 AI 교육콘텐츠 학생용 사용성 평가도구 개발 연구
수산해양교육연구
2022 .04
Evaluation of shrimp protein hydrolysate and krill meal supplementation in low fish meal diet for red seabream (Pagrus major)
Fisheries and Aquatic Sciences
2021 .01
High-Salt Diet Ameliorates High-Rice Diet-Induced Metabolic Disorder and Change of Gut Microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
개인맞춤영양 AI Diet 식품산업
식품산업과 영양
2021 .06
Mapping Process for Non-selected Food in the Total Diet Study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Recent changes in diet of Koreans, related health impact, and more
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Change of performance, serum metabolite, and carcass characteristics on high energy diet of Hanwoo steers
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Diet and colorectal cancer development: A life course approach for effective prevention
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of Lowering the Dietary Levels of Energy, Protein and Amino Acid (Methionine and Cysteine) on the Performance of Laying Hens
한국가금학회지
2017 .06
Gene-diet interactions on metabolic diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Growth performance and nitrogen excretion of broiler chickens fed low protein diets supplemented with crystalline amino acids
한국축산학회지
2024 .01
Effect of replacing corn with soy hulls on nutrient digestibility of growing pigs
한국축산학회지
2020 .01
Vitamin B12 analysis for selected side dishes in the Korean diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Influence of the supplementation of Achyranthes japonica extracts on the growth performance, nutrient digestibility, gas emission, fecal microbial, and meat quality traits of finishing pigs with different nutrition concentrations in the diet
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
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