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Changes of Hydroxycinnamoyl Derivatives by Food Processing Conditions in Crown Daisy (Chrysanthemum coronarium)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Chrysanthemum coronarium L. Extract Attenuates Homocysteine-Induced Vascular Inflammation in Vascular Smooth Muscle Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Electronic-nose를 활용한 국화(Chrysanthemum) 58종의 향기 패턴 분석
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
다양한 생식용 배의 휘발성 향기성분 비교
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Effects of sex and line on volatile flavor compound contents in Korean native chicken breast meat
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
Potential and Important Bioresources for Improving Ornamental Chrysanthemums: A Brief Review
화훼연구
2021 .09
Volatile flavor components of high oleic soybean oil flavored with different pretreatment Pyogo mushroom ( Lentinula edodes) using GC-MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
세계 식품 향료시장의 환경과 법적규제
식품과학과 산업
2017 .12
Discrimination of Floral Scents in Chrysanthemum morifolium Cultivars using Electronic Nose
화훼연구
2020 .01
Determination of orthonasal threshold of key volatile flavor compounds responsible for traditional doenjang flavor in two different matrices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Analysis of Muscat Flavor Volatile Component of Grape Genetic Resources for Breeding
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
배주스의 휘발성 향기성분
한국식품영양학회지
2018 .01
Sensory Qualities and Volatile Flavor Profiling of Commercial Apple Juices in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
동결 농축 두누리 와인의 품질 특성과 휘발성 향기 성분
한국식품영양학회지
2019 .01
아로니아 와인의 품질 특성 및 휘발성 향기성분
한국식품영양학회지
2017 .06
Hepatoprotective Effect of Fermented Muscat Bailey A Extract in Alcohol Induced Mouse Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of the addition of fish oil extracted from salmon by-products on the volatile flavor components of fish cakes EOMUK
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Effect of Anti-Stress from Modulation of the PI3K/Akt Pathway and Bcl-2 Family Proteins by Mustard Leaf (Brassica juncea var. crispifolia L. H. Bailey) Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
쑥 당-추출액의 발효 중 효모 다양성과 향기성분 변화
Food Science and Preservation
2018 .12
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