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광펄스 처리 용기의 재질에 따른 대장균의 사멸 효과
산업식품공학
2021 .08
절단배추의 포장재질에 따른 단기 저장 중 품질특성
Food Science and Preservation
2015 .10
회분식 광펄스 처리에 의한 병원성 대장균의 비가열 살균
한국식품과학회지
2015 .02
원통형 처리 용기를 이용한 후추의 광펄스 살균 효과
산업식품공학
2018 .01
Intense pulsed light treatment for inactivation of Bacillus cereus spores in fruits for convenience infant foods
한국식품과학회지
2023 .10
포장 필름과 저장 온도 조건에 따른 양송이버섯의 품질 변화
Food Science and Preservation
2018 .10
Inactivation of Vibrio vulnificus by intense pulsed light treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
식품의 선도 유지를 위한 액티브 포장 연구 고찰 기능성 방출 조절 포장 중심
식품과학과 산업
2017 .06
The Bactericidal Effect of Intense Pulsed Light (IPL) on Fresh-cut Bell Pepper and Ginger
산업식품공학
2020 .01
Effect of Packaging Methods on Postharvest Aralia elata Quality
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Future of Bioplastics for Functionalized Food Packaging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Inactivation influences on Escherichia coli DS5α by irradiation with 405 nm violet-light
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .09
Inactivation of Staphylococcus aureus and Escherichia coli in Milk by Different Processing Sequences of Ultrasound and Heat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Inactivation of Vibrio parahemolyticus by intense pulsed light treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
토마토와 파프리카의 포장실태조사 및 포장재 종류에 따른 품질변화
Food Science and Preservation
2016 .04
신선편의식품의 Escherichia coli ATCC 25922에 대한 pilot-scale 광펄스의 살균 효과
한국식품과학회지
2023 .12
Inactivation of Escherichia coli O157:H7 inoculated on various types of spoons using a multipurpose sterilizer
한국식품과학회지
2023 .12
Investigation of the foodborne pathogen inactivation efficacy of commercial baby bottle and knife sterilizers
한국식품과학회지
2023 .12
커피 부산물을 활용한 필름 제조 방법 및 품질 특성 연구
산업식품공학
2022 .05
Present and Future of Food Packaging Technology and Industry Toward Net-Zero
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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