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한국생물공학회 학술대회
2020 .10
Development of rice beer with enhanced anti-oxidant property
한국생물공학회 학술대회
2019 .10
Development of Alcohol Yeasts for Beer Brewing
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
BREWING EFFECT_공간지훈
월간 데코 DECO
2023 .04
포장의 시각적 요소가 소비자의 미각 이미지 판단에 미치는 영향 연구 - 캔 맥주 포장의 색채와 패턴을 중심으로 -
멀티미디어학회논문지
2021 .10
Enhancing Antibody Productivity in CHO Cells Through the Application of NAD⁺ and Purine Precursors in PerfusionCulture
한국생물공학회 학술대회
2024 .09
Purine Precursor Supplementation Increases Productivity of Antibody-expressing CHO Cells by Elevating Intracellular ATP Level
한국생물공학회 학술대회
2024 .09
[프로젝트 리포트] 아슬라 브루잉 컴퍼니
건축
2025 .01
전통누룩으로부터 분리한 효모의 쌀맥주 발효 특성 연구
한국산학기술학회 논문지
2019 .11
Success Stories in the Brewing Industry Using Korean Fermentation Starters
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
Metabolic Regulations and Cellular Functions of Yeast and Their Applications to Fermentation and Brewing
한국생물공학회 학술대회
2023 .10
소울 맥주를 찾아서
대한토목학회지
2018 .08
Evaluation of Beer Fermentation with Yeasts Isolated from Korean Traditional Food
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
쌀가루 혼합맥주의 양조특성 및 조건 설정연구
한국산학기술학회 논문지
2018 .09
Label-free and sensitive detection of purine catabolites in complex solutions by surface-enhanced raman spectroscopy
한국표면공학회지
2022 .12
발효식품의 품질을 저해하는 부패효모의 발생원인과 검출 및 제어방법
KSBB Journal
2020 .03
누룩에서 분리한 양조용 효모를 이용한 쌀맥주의 품질특성 연구
한국산학기술학회 논문지
2019 .12
SERS-Based Label-Free Detection of Purine Catabolites
한국표면공학회 학술발표회 초록집
2022 .11
맥아의 비율을 달리한 유기농 돌미나리 발효액의 개발
한국산학기술학회 학술대회논문집
2015 .05
Analysis of Functional Ingredient Accumulation Mechanism and Application in Sake Yeast
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
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