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Functionality and Biological Activities of Processing Waste-waters Generated during Protein Isolate Preparation of Fish Roe by pH-shift Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Effects of Two Cation (Na+/K+) on the Food Functionality of Roe Protein Isolate from Yellowfin Tuna (Thunnus albacares) with Isoelectric Solubilization/Precipitation Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
CHEMICAL COMPOSITION AND FOOD FUNCTIONALITY OF PROTEIN ISOLATE RECOVERED FROM FISH ROE RESIDUE AFTER WATER EXTRACTION
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Preparation and characterization of protein isolate from Yellowfin tuna Thunnus albacares roe by isoelectric solubilization/precipitation process
Fisheries and Aquatic Sciences
2016 .01
Influence of pH-shift on Functional Properties of Protein Isolates Recovered from Bastard Halibut (Paralichthys olivaceus) Roe
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
바실러스 서브틸리스 유래 내생포자 표면 단백질 A를 이용한 매개체 활용 락케이즈 반응 기반 아플라톡신 B1 육안 검출법
한국식품과학회지
2023 .12
Bioactivities and Food Functionalities of Various Enzyme Hydrolysates of Protein Concentrate Prepared from Bastard Halibut (Paralichthys olivaceus) Roe
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Process for the preparation of enzyme hydrolysates with optimized food functional properties of the protein isolate recovered from Skipjack tuna roe
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Physicochemical and Functional Properties of Protein Isolates from defatted Sesame and Perilla Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Functional Properties of Permeate Fractions Obtained from Bastard Halibut Roe Extracts by Ultrafiltration and It’s Biological Activities
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
넙치( Paralichthys olivaceus) 알의 분리단백질로부터 제조한 효소 가수 분해물의 식품기능 특성 및 생리활성
한국수산과학회지
2025 .02
Effects of Isolated Rice Protein Contents on the Physicochemical of Extruded Meat Analog
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Fish Roe Concentrates의 제조과정 중에 발생하는 Processed Waters 의 식품기능성과 생리활성
한국수산과학회지
2017 .10
Functional Properties of Protein Concentrate Prepared from Bastard Halibut (Paralichthys olivaceus) Roe with Different Cook-drying Methods
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Chemical Composition and Antioxidant Activity of Crude Polysaccharide from Citron (Citrus junos Sieb. Ex TANAKA) Seed
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .12
Antioxidant Activity of Water Extract from Black Raspberry on C2C12 Muscle Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Processing Optimization for the Preparation of Aroase AP-10 Hydrolysates of the Protein Isolate Recovered from Skipjack Tuna Roe
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Functional Properties of Roe Protein Isolate from Yellowfin Tuna (Thunnus albacares) Subjected to Alkaline and Acid pH-Shifting Processes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidative effects and tyrosinase inhibition activity of probiotics isolated from Jeot-gal
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
발효 균주 탐색을 위한 목장 주변 토양에서 분리한 내염성 미생물의 다양성 및 효소 생산능 분석
산업식품공학
2020 .01
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