지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
옥수수 유래 아라비노자일란 함유 다당체가 자연면역 활성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2020 .02
Intracellular Signaling Pathway and Immunostimulatory Activity of Polysaccharide Purified from Corn Steep Liquor
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
동충하초균으로 발효한 인삼잎에서 분리한 중성다당의 면역활성 및 구조적 특성
한국식품과학회지
2021 .10
Structural Characteristics and Action Mechanism of the Immuno-Stimulating Polysaccharide Isolated from the Byproducts of Starch Industries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Structural Characteristics of a Macrophage-Stimulating Acidic Polysaccharide Purified from Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Chemical and Structural Properties of Immunostimulatory Polysaccharide Isolated from Sea Lettuce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The Effect of Heat- or Alkali-Treated β-Glucan on Macrophages-Mediated Immune Response
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Immune-enhancing Activity of Polysaccharides Isolated from Ginseng Berry on RAW264.7 Macrophage Cells
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Seaweed polysaccharides: its structure and biological activities
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Aureobasidium pullulans으로 부터 분리한 β-1,3/1,6-glucan의 면역활성의 연구
Food Science and Preservation
2016 .12
참취에서 분리한 다당의 면역자극 활성
한국식품영양학회지
2015 .10
Optimization of Barley β-Glucan Extraction and Properties of β-Glucan
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Macrophage Protection Effects of Polysaccharides Extracted from Cudrania tricuspidata Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The immunostimulatory effects of polysaccharides from black radish against cyclophosphamide-induced Rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Structural Elucidation and Signaling Pathway of Immuno-Stimulating Polysaccharides Isolated from Radish Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Intestinal Immune System-Stimulating Activities by Oral Administration of the Polysaccharides Isolated from Several Edible Plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Structural elucidation and macrophage stimulation of polysaccharides isolated from Kaempferia parviflora
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Immuno-Stimulating Activities of Polysaccharide Isolated from Korean-Style Soy Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
약용버섯 β-glucan 추출물과 정제물의 특성과 생리활성
Food Science and Preservation
2019 .06
Physical Characteristics and Antioxidant Activity of Edible Films based on Apple Polysaccharides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
0