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Mineral Contents of Cereals (Brown rice, Barley, Black rice and glutinous millet) according to Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Prebiotic and Antimicrobial Effects of Cereals and Cereal By-Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison of forage yields and growth of sorghum, proso millet and japenase millet according to cropping system with italian ryegrass
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .03
혼합 잡곡의 항산화 물질과 기호도
한국식품영양학회지
2015 .04
Dissipation characteristics of Cyantraniliprole and Its Metabolite in Minor Crop Millet during Cultivation
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .04
Survey of soil properties from paddy fields growing cereal crops in Korea
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .10
The growth and yield changes of foxtail millet (Setaria italic L.), proso millet (Panicum miliaceum L.), sorghum (Sorghum bicolor L.), adzuki bean (Vigna angularis L.), and sesame (Sesamum indicum L.) as affected by excessive soil-water
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Quantitative analysis of triterpenes from proso millet oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
기장의 염수선 종자 정선법에 따른 발아 및 출현율 특성
한국국제농업개발학회지
2019 .01
Potentiality of Korean Millet Varieties on Metabolic Enzyme Inhibition toward Antidiabetic’s Functional Food Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Co-occurrence of Mycotoxins in Cereal Grains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of Dynamic Model to Predict Pesticide Residue in Proso Millet using field Experiment Data with Multiple Application
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .11
Anti-hyperglycemic activity of polyphenols isolated from barnyard millet (Echinochloa utilis L.) and their role inhibiting α-glucosidase
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Establishment of Vitamin B12 Analysis in Infant Cereal Formula
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of malted millet blends with defatted soybean and cinnamon flours on physiochemical and bioactive properties
Food Science and Preservation
2024 .10
Levels of Natural Preservatives in Cereals, Nuts and Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Impact of Bioconversion on the Phenolic Profile and Antioxidant Capacity of Cereals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The Effects of CO₂ Injection and Barrel Temperatures on the Physiochemical and Antioxidant Properties of Extruded Cereals
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .09
국내 육성 잡곡에 함유된 Thiamine, Riboflavin 및 Niacin 함량
한국식품영양과학회지
2021 .12
맥류 연구의 과거, 현재, 그리고 미래
한국육종학회지
2020 .01
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