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Population Level Analysis of Korean Gut Microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Role of Probiotics in the Human Gut Microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of Short Chain Fatty Acid Supplementation on Inflammatory Bowel Diseases Development in Association with Gut Microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Human Gut Microbiome for Personalized Nutrition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Research and technical development of probiotics based on gut microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of mushroom (Schizophyllum spp.) derived β-glucan on low-fiber diet induced gut dysbiosis
Journal of applied biological chemistry
2019 .01
Optimization of Barley β-Glucan Extraction and Properties of β-Glucan
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Solubilization of β-glucan and assessment of its cognitive effects as a dietary supplement in offspring of C57BL/6J mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Korean Gut Microbiome for Personalized Nutrition and Healthcare
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Deciphering the Korean Gut Microbiome : Past, Present and Future Perspectives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Effect of Heat- or Alkali-Treated β-Glucan on Macrophages-Mediated Immune Response
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of Long-Term Feeding of High Protein Diet on Mouse Gut Microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
반응표면분석법을 이용한 Aureobasidium pullulans KSY-0516 균주의 β-1,3/1,6-Glucan의 생산 최적화
한국식품영양과학회지
2017 .12
Exploring probiotics as a modulator of immune function and gut microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Impact of Carbohydrate Consumption on Gut Microbiome and Metabolic Syndrome in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The Gut Microbiome in an Ageing Host: Friend or Foe?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Aureobasidium pullulans으로 부터 분리한 β-1,3/1,6-glucan의 면역활성의 연구
Food Science and Preservation
2016 .12
Metabolome: Crosstalks between Gut Microbiome and Host
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Physicochemical Properties of β-Glucan from Acid Hydrolyzed Barley
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
Upgrade probiotic efficacy using gut microbiome and intestine adherence
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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