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프로바이오틱스와 유산균 제품의 균수 함량과 보존방법에 따른 변화 연구
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
프로바이오틱스 중 유산균 및 관련 효모의 기능에 관한 연구 고찰
한국식품영양학회지
2017 .06
Probiotic Assessment of Lactic Acid Bacteria Isolated Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Selection and antibacterial activity of potential probiotic lactic acid bacteria from kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
A study on the validity of probiotics through evaluation of the physiological properties and intestinal adhesion of lactic acid bacteria
한국식품과학회지
2023 .12
Screening and Characterization of Potential Probiotic Lactic Acid Bacteria from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Safety Evaluation and Functional Characteristics of Probiotic Lactic Acid Bacteria Isolated from Intestinal Tract of Raw Fish
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Enzyme Inhibitory Properties and Probiotic Potential of Lactic Acid Bacteria from Island Coastal Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Anti-Obesity Effect of Lactic Acid Bacteria from Korean Blue Zone
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Lactic Acid Bacteria and Healthy Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-Microbial and Anti-Inflammatory Effects of Differently Prepared-Dead Cells from Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Selection and characteristics of lactic acid bacteria isolated from Korean traditional food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
The Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
In vitro Anti-Vibrio Activity of Probiotic Lactic Acid Bacteria lsolated from Fish Intestine
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
Probiotic and Anti-Inflammatory Potential of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Screening of Immune-Active Lactic Acid Bacteria
한국축산식품학회지
2015 .01
Probiotic Potential and Enhanced Aroma of Green Vegetable Juice Fermented with Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Screening and Characterization of Lactic Acid Bacteria Strains with Anti-inflammatory Activities through in vitro and Caenorhabditis elegans Model Testing
한국축산식품학회지
2015 .01
국산 프로폴리스의 Helicobacter pyrori 억제효과
한국식품영양학회지
2016 .02
Functional Characteristics of Kombucha Fermented with Lactic Acid Bacteria, Yeast, and Acetic Acid Bacteria Derived from Korea Traditional Foods
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2022 .03
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