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Antioxidant and skin anti-aging activity of 70% ethanol extracts of natural plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of a Mousse for the Elderly using Fermented Soybean Products According to IDDS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant activity of sesame cake extracts obtaining using various ethanol extraction conditions
한국식품과학회지
2017 .06
Antioxidant activity and phenolic acid content of Gynostemma pentaphyllum leaves according to extraction conditions
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
Antioxidant and skin health-enhancing activities of wild indigo(Baptisia tinctoria) root extracts
Food Science and Preservation
2022 .06
에탄올 농도에 따른 돌외 잎 차 추출물의 생리활성
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
새싹 밀의 추출용매에 따른 생리활성 평가
한국식품영양학회지
2019 .01
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
연하곤란 노인환자를 위한 NutriCare Mousse "단백하계" 제품개발
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidant and Anti-aging Effects of the Ethanol Extract from Cotton plant Seed
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of different cultivated regions on bioactive compound content and antioxidant activity of aronia (Aronia melanocarpa)
Food Science and Preservation
2020 .07
Antioxidant activities of ethanol and water extracts associated from Rosa rugosa
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Mousse cake와 Tiramisu에 인위접종된 Salmonella Typhimurium의 식품공전 분리배지, Real-time PCR과 Loop-mediated isothermal amplification-bioluminescence의 검출 특성 비교
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
에탄올 농도에 따른 벌개미취 추출물의 페놀성분 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2021 .12
Quality Characteristics and Sensory Evaluation of Protein Fortified Stir-Fried Spicy Pork Mousse Formula Added with Gelling Agent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
참취(Aster scaber) 추출물의 생리활성
Food Science and Preservation
2016 .06
Antioxidant and anti-inflammatory activities of Lathyrus japonicus ethanol extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
에탄올 농도별 당유자 잎의 최적추출조건 및 생리활성 평가
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
Correlation analysis between antioxidant and anti-wrinkling activity of domestic blackcurrant (Ribes nigrum L.) extract
한국식품과학회지
2025 .02
에탄올 농도에 따른 미나리 추출물의 영양성분 변화
한국식품영양과학회지
2015 .06
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