지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgements
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[P8-297] Antioxidative and Antigenotoxic Effect of Sweet Persimmon Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
The Effect of Particle Size of Persimmon on Antioxidant Activities of Persimmon By-product Powders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Antioxidative Activity of Flavonoids in Persimmon Leaves
Food Science and Biotechnology
1996 .06
Variation of Antioxidant Activity of Persimmon Leaf at Different Harvest Time
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
곶감, 생감 및 감잎 추출물의 생리활성 효과
한국식품영양과학회지
2008 .08
냉풍건조 곶감과 천일건조 곶감의 이화학적 품질특성
Food Science and Preservation
2011 .08
[P8-210] Antioxidant Activity of Five Korean Persimmon Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Antioxidative Properties of Different Solvent Extracts from Persimmon (Diospyros kaki cv. Fuyu) Flower-Buds
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .12
An attempt of developing fungicide spray program for persimmon cultivation and application at persimmon orchard in 2015
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
Potential Beneficial Effects of Persimmon Leaves Extract on Anticoagulation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
감(枾)을 利用한 잼의 製造硏究
한국식품영양과학회지
1975 .04
Multivariate Analysis of Domestic Astringent Type Persimmons in South Korea
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Antioxidative Substances and Their Changes in the Leaves of Persimmon (Diospyros kaki) during Growth
Food Science and Preservation
1997 .12
고기능성 감잎차 원료용 품종 선발
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
[P3-49] Some important changes in properties of exuded persimmon juices during natural vinegar fermentation of persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
감껍질을 이용한 감식초 발효조건 모니터링
한국식품과학회지
2003 .08
감 과실(果實)의 물리성(物理性)및 이탈특성(離脫特性)
경북대농학지
1985 .01
0