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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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Storage Stability of Seasoned - Dried Pacific Saury (Imported Product) Treated with Liquid Smoke
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .12
[P4-07] Effect of Chlorine Dioxide Treatment on the Qualities of Saury during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P4-13] Microbial Safety and Qualities of Chlorine Dioxide Treated Saury during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P3-21] Biogenic Amine Content and Hygienic Quality Characterization of Commercial Semi-dried Pacific Saury (Kwamegi)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
북태평양 꽁치의 회유에 관한 모델링 연구
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Development of freshness indicator for volatile basic nitrogen (VBN) content to evaluate the quality of seasoned meat products during storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
이산화염소 처리가 꽁치의 저장 기간 중 미생물학적 안전성 및 품질변화에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2005 .10
첨가제가 담배 연기성분에 미치는 영향
한국연초학회지
2005 .01
저장조건이 포장 한우 등심의 관능적 특성 및 지방산 조성에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .03
시판 수산조미건제품의 함질소 엑스성분 조성
한국식품과학회지
2002 .06
키위 ‘스위트골드’ 과실의 수확시기에 따른 수확 후 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
양념 돈육의 10℃ 숙성시 품질변화
한국축산학회지
2005 .01
Nutritional Characteristics of Seasoned Gim with Concentrated Seasoned Octopus-Cooked Liquid
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
$\alpha$-, ${\gamma}$-, $\delta$-Tocopherol의 첨가가 동결 저장중 Hamburger Patty의 지방산 조성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
1998 .01
꽁치육의 고지혈증 유발 쥐에서의 항고지혈증 및 항동맥경화증 효능
한국식품영양과학회지
2011 .04
Effect of Storage Temperature on the Microbiological and pH Changes of Mackerel, Croaker, and Saury During Storage
Food Science and Preservation
2003 .06
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