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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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Oxidative Stability of Seasoned - Dried Pacific Saury (Imported Product) Treated with Liquid Smoke
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .12
[P4-07] Effect of Chlorine Dioxide Treatment on the Qualities of Saury during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P4-13] Microbial Safety and Qualities of Chlorine Dioxide Treated Saury during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
키위 ‘스위트골드’ 과실의 수확시기에 따른 수확 후 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
양념 돈육의 10℃ 숙성시 품질변화
한국축산학회지
2005 .01
[P3-21] Biogenic Amine Content and Hygienic Quality Characterization of Commercial Semi-dried Pacific Saury (Kwamegi)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Physicochemical and Sensory Properties of Hanwoo Beef (1+) during Storage at Different Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
북태평양 꽁치의 회유에 관한 모델링 연구
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Effect of Cold and Fluctuating Storage Conditions on Quality of Dried Apricot
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .06
음향도플러유향유속계를 이용한 꽁치어군의 유영속도 측정
수산해양기술연구
2010 .01
이산화염소 처리가 꽁치의 저장 기간 중 미생물학적 안전성 및 품질변화에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2005 .10
Effect of Storage Temperature on the Microbiological and pH Changes of Mackerel, Croaker, and Saury During Storage
Food Science and Preservation
2003 .06
[P4-12] Effect of UV-C Irradiation on the Quality of Imported Dried Fish Products During storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
간장과 고추장 양념 돈육의 냉장 중 품질 변화와 저장 수명
한국축산식품학회지
2002 .01
키토산 첨가 양념돈육의 저장성 및 품질 개선에 관한 연구
한국축산학회지
2004 .01
The effect of storage time and storage temperature on egg quality
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
저장온도가 닭고기 가공제품의 저장성에 미치는 영향
한국가금학회지
1990 .03
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