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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과
고찰
요약
감사의 글
문헌
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레반의 혈장지질 감소와 칼슘흡수율 증가 효과
한국식품영양과학회지
2007 .01
플락탄(fructan)의 특성과 레반의 연구 및 생산동향
식품과학과 산업
2003 .06
Uncoupling Protein 3 in the Rainbow Trout, Oncorhynchus mykiss Sequence, Splicing Variants, and Association with the AvaⅢ SINE element
한국양식학회지
2004 .02
[P10-129] Garlic Increased UCPs mRNA Expression in Diet-Induced Obese Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Characterization of Levan Hydrolysis Activity of Levansucrase from Zymomonas mobilis ATCC 10988 and Rahnella aquatilis ATCC 33071
Food Science and Biotechnology
2007 .06
[P5-02] Antimicrobial Activity of Levan against Foodborne Pathogens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Effect of Types of Levan with or without Phytic Acid on Intestinal Environment and Mineral Absorption in Rats
Food Science and Biotechnology
2004 .08
Levan으로부터 Levanbiose를 생산하는 미생물의 분리 및 배양
한국식품영양과학회지
1998 .06
Fish oil intake enhances UCP1 upregulation in adipose tissues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
PI3K-Akt1 mediated Ucp1 induction in adipose tissue prevents obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Differential Immunomodulating Effects of Levan and DFA-Ⅳ on Macrophage Function
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .03
A synonymous mutation of uncoupling protein 2 (UCP2) gene is associated with growth performance, carcass characteristics and meat quality in rabbits
한국축산학회지
2016 .01
PHYSIOLOGICAL EFFECT ON THE FEED ADDITIVES OF MIXED PROBIOTICS, SPIRULINA AND LEVAN IN RED SEA CUCUMBER Stichopus japonicus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
[P10-140] Streptozotocin 유발 당뇨 흰쥐에서 γ-PGA 및 levan 우위 biopolymer의 항당뇨 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Reduction of Body Weight by Capsaicin is Associated with Inhibition of Glycerol-3-Phosphate Dehydrogenase Activity and Stimulation of Uncoupling Protein 2 mRNA Expression in Diet-induced Obese Rats
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .09
천연소재 혼합물의 보충급여가 부고환 지방세포 크기에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2007 .04
미강 추출물이 고지방식이를 섭취한 흰쥐의 혈청과 간조직의 지질농도에 미치는 영향
한국식품과학회지
1997 .02
Ginsenoside Rg1 Promotes Browning by Inducing UCP1 Expression and Mitochondrial Activity in Subcutaneous White Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
구운 마늘 분말이 고지방-고콜레스테롤 식이를 급여한 흰쥐의 체내 지질대사에 미치는 효과
한국식품영양과학회지
2012 .01
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