지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
적요
인용문헌
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Spirulina platensis 첨가가 산란계에서의 난 생산 및 난황 Cholesterol 함량에 미치는 영향
한국가금학회지
1995 .09
Effect of Spirulina platensis on High-fat Diet-induced Neuronal deficits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Spirulina maxima Extract Inhibits Lipid Accumulation in 3T3-L1 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
배합사료 내 Spirulina 함량에 따른 비단잉어 홍백 치어의 체색 변화
수산해양교육연구
2015 .04
Anti-Inflammatory Effects of Spirulina maxima Extract in Murine Macrophage Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
사료내 paprika 및 spirulina 첨가가 쉬리(Coreoleuciscus splendidus) 표피 색택에 미치는 영향
한국양식학회지
2006 .11
Enzymatic Improvement in Phycocyanin Content and Thermal Stability in Spirulina Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of Dietary Supplementation of Spirulina and Quercetin on Growth, Innate Immune Responses, Disease Resistance Against Edwardsiella tarda, and Dietary Antioxidant Capacity in the Juvenile Olive Flounder Paralichthys olivaceus
Fisheries and Aquatic Sciences
2013 .01
Enhanced Functional Properties by Alcohol Fermentation and Autolysis of Spirulina
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Fortification of γ-aminobutyric acid in spirulina by fermentation using Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Spirulina maxima Extract Ameliorate Oxidative Stress and Inflammatory Response in LPS-treated Human and Mouse Macrophage Cell.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
은어, Plecoglossus altivelis 種苗生産을 위한 먹이생물학적 연구
한국양식학회지
1994 .08
Effect of dietary supplementation with Spirulina on the expressions of AANAT, ADRB3, BTG2 and FASN genes in the subcutaneous adipose and Longissimus dorsi muscle tissues of purebred and crossbred Australian sheep
한국축산학회지
2015 .01
Neuroprotective Effect of Spirulina maxima Extract against Trimethyltin-Induced Cognitive Disorders in HT-22 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Spirulina Extract Protects against TMT-induced Neuronal Damage in SH-SY5Y cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[OP-26] The effect of Spirulina supplementation on the atherosclerosis and the oxidative stress in rabbits fed high-cholesterol diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Down-regulation of Histamine-Induced Endothelial Cell Activation as Potential Anti-Atherosclerotic Activity of Peptides from Spirulina maxima
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Studies on Simultaneous Determination of Chlorophyll a and b, Pheophorbide a, and $\beta-Carotene$ in Chlorella and Spirulina Products
한국식품위생안전성학회지
2005 .01
0