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Development of traditional wine using biomass from alcoholic fermentation by Phellinus sp. mycelium
한국생명과학회 심포지움
2006 .09
반응표면방법에 의한 Phellinus sp. 고체배양의 최적화
한국균학회지
1998 .01
Change of Organic Acid Amounts in Phellinus mycelia-fermented Alcoholic Beverage over Two-Month Period
한국생명과학회 심포지움
2006 .09
Quantification of Organic Acids in Phellinus mycelia-fermented Alcoholic Beverage
한국생명과학회 심포지움
2006 .04
Research in the antioxidant of Phellinus linteus mycelia
Journal of photoscience : an international journal officail organ of the korean society of photoscience
2002 .01
Analysis of Microflora Profile in Korean Traditional Nuruk
Journal of Microbiology and Biotechnology
2013 .01
Antioxidant and Antitumor activity of Edible Mushroom Mycelium
한국생명과학회 심포지움
2006 .09
Ribosomal DNA의 Internal Transcribed Spacer(ITS) 부위의 염기서열분석에 의한 Phellinus속의 계통분석에 관한 연구
한국균학회지
1999 .01
The Effects of Temperature and Nutritional Conditions on Mycelium Growth of Two Oyster Mushrooms (Pleurotus ostreatus and Pleurotus cystidiosus)
Mycobiology
2015 .01
Phellinus sp.의 분리 및 균사체의 액체배양
한국균학회지
1997 .01
Identification and Characterization of Useful Fungi with ${\alpha}$-Amylase Activity from the Korean Traditional Nuruk
Mycobiology
2011 .01
전통 누룩 첨가 비율과 효모가 약주의 발효 공정 및 품질에 미치는 영향
동아시아식생활학회지
2008 .02
쌀누룩의 혼합비율을 달리한 고추장의 품질특성
한국지역사회생활과학회지
2012 .09
황국균(Aspergillus oryzae N041)을 이용한 곡류 낱알누룩 제조 및 막걸리의 품질특성
동아시아식생활학회지
2011 .12
Present status and prospect for development of mushrooms in Korea
한국균학회 학술대회
2018 .01
Effects of Fermented Traditional Wine by using Mycelium of Phellinus linteus on the Expression of Inflammation-Related Proteins in HepG2 cells
한국생명과학회 심포지움
2006 .09
Restoration of Traditional Korean Nuruk and Analysis of the Brewing Characteristics
Journal of Microbiology and Biotechnology
2017 .01
Effect of Glasswort (Salicornia herbacea L.) on Microbial Community Variations in the Vinegar-making Process and Vinegar Characteristics
Journal of Microbiology and Biotechnology
2010 .01
재래누룩추출물을 열처리한 막걸리의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2013 .10
Structural Diversity and Biological Activities of Styrylpyrones from Phellinus sp. and Inonotus sp.
한국미생물학회 학술대회논문집
2009 .05
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