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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약 및 결론
문헌
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벼누룩으로 제조한 약주의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2017 .04
누룩별 약주의 품질특성
한국지역사회생활과학회지
2020 .02
Analysis of Microflora Profile in Korean Traditional Nuruk
Journal of Microbiology and Biotechnology
2013 .01
재래누룩추출물을 열처리한 막걸리의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2013 .10
누룩에 따른 약주의 품질 평가 ( The Quality of Yakju be brewed from many kind of Nuruk )
동아시아식생활학회지
1991 .01
Identification and Characterization of Yeasts Isolated from Korean Nuruk
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
황국균(Aspergillus oryzae N041)을 이용한 곡류 낱알누룩 제조 및 막걸리의 품질특성
동아시아식생활학회지
2011 .12
쌀누룩의 혼합비율을 달리한 고추장의 품질특성
한국지역사회생활과학회지
2012 .09
Restoration of Traditional Korean Nuruk and Analysis of the Brewing Characteristics
Journal of Microbiology and Biotechnology
2017 .01
시판누룩 사용 별 석탄주의 품질특성
한국미생물·생명공학회지
2011 .01
Characterization of Yakju Brewed from Glutinous Rice and Wild-Type Yeast Strains Isolated from Nuruks
Journal of Microbiology and Biotechnology
2010 .01
쌀누룩 첨가비율에 따른 순무 발효액의 품질특성
한국지역사회생활과학회지
2011 .12
Rhizopus oryzae CCS01로 제조된 쌀누룩을 이용한 쌀-밀 막걸리의 품질 특성
미생물학회지
2012 .06
Comparative Metagenomic Analysis of Microbial Communities in Wheat Nuruk Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Screening and Fermentation Characteristics of Bacillus sp. with High Amylase and Protease Activity Isolated from Traditional Nuruks
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
현미배식초의 품질 특성 및 항산화 활성
동아시아식생활학회지
2015 .12
Identification and Characterization of Useful Fungi with ${\alpha}$-Amylase Activity from the Korean Traditional Nuruk
Mycobiology
2011 .01
약주의 품질 특성에 미치는 효모와 누룩 첨가량의 영향
한국미생물·생명공학회지
2011 .01
누룩의 문헌고찰 ( 1907년 ∼1945년을 중심으로 ) ( The Bibliographical Study on Nuruk )
동아시아식생활학회지
1994 .01
Effect of Glasswort (Salicornia herbacea L.) on Microbial Community Variations in the Vinegar-making Process and Vinegar Characteristics
Journal of Microbiology and Biotechnology
2010 .01
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