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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 글
문헌
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한국식품과학회지
1991 .04
생강의 유효성분 비교
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
Analysis of Enantiomeric Composition of Chiral Flavor Compounds of Citrus Fruits by Multidimensional (MD) GC-MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analysis of Volatile Compounds and Enantiomeric Separation of Chiral Compounds of Dried Sancho (Zanthoxylum schinifolium Siebold & Zucc)
Food Science and Biotechnology
2009 .02
Efficient Production of Rhizome induced by Tissue Culture in Ginger (Zingiber officinale Roscoe)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Antioxidant Effect and Nutritional Characteristics of Ginger (Zingiber officinale Roscoe) Leaf Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Optimization of Extraction Conditions for 6-Shogaol from Ginger (Zingiber officinale Roscoe)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
생강 최아 온도 조건
한국원예학회 학술발표요지
2002 .06
Physicochemical Composition, in vitro Antioxidant Activities and Cell Protective Effects of Ethanolic Extract from Ginger (Zingiber officinale)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Evaluation of Useful Bio-Activities of Ginger (Zingiber officinale) Depending on Heat Treated Aging Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
The Effect of Drying Method on Anti-oxidant Activity and Functional Substances of Zingiber officinale
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
A Fast Protocol for in vitro Propagation of Ginger (Zingiber officinale Rosc.) from a Tribal District of India
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
생강 페이스트의 저장중 비효소적 갈색화에 영향을 주는 주요성분
한국식품과학회지
1996 .06
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Aged Black Ginger (Zingiber officinale) by Hot-Air and Freeze Drying
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
생강잎의 CO₂ 교환시 관여하는 주 요인의 결정 변수
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
시비량이 생강의 생육 및 수량에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
1998 .12
[P2-50] Enantiomeric Separation of Chiral Compounds of Zanthoxylum schinifolium Siebold & Zucc.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
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