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이용수
Abstract
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References
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[P2-50] Enantiomeric Separation of Chiral Compounds of Zanthoxylum schinifolium Siebold & Zucc.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P1-21] Change of the Volatile Organic Compounds from Irradiated Zanthoxylum schinifolium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
건생강에 함유된 키랄성 향기성분의 이성질체 조성 분석
한국식품영양과학회지
2006 .08
Analysis of Enantiomeric Composition of Chiral Flavor Compounds of Citrus Fruits by Multidimensional (MD) GC-MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
한국산 초피와 산초의 화학성분
한국식품과학회지
1996 .02
[P2-17] Variety of Volatile Aroma Components from Zanthoxylum schinifolium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Phenolic Compounds and Anti-Wrinkling Activity of Ethanol Extracts from Seeds of Zanthoxylum schinifolium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P8-99] The Antioxidative and Immunomodulatory Effects of Zanthoxylum Schinifolium Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Analysis of Aroma Components from Zanthoxylum
Food Science and Biotechnology
2008 .06
Antimicrobial Activity against Food-hazardous Microorganisms, Dermatophytes, and Pytopathogens and Antioxidative Activity of Sancho Oil
한국약용작물학회지
2020 .02
산초와 초피 잎의 화학성분
Food Science and Preservation
2000 .06
산초와 초피 잎의 항균활성
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2000 .06
Antioxidant Activity according to Various Samples Extracted from Different Ethanol Solvents Conditions of Zanthoxylum Schinifolium Pericarp and Stem
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2019 .10
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Food Science and Biotechnology
2008 .02
산초나무 열매로부터 살초활성 물질의 분리
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2005 .09
Lipid-lowering effects of Zanthoxylum schinifolium Sieb. et Zucc. seed oil (ZSO) in hyperlipidemic rats and lipolytic effects in 3T3-L1 adipocytes
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2015 .08
[P10-168] Hypolipidemic Effects of Various Levels of Sancho (Zanthoxylyum schinifolium ZS) Leaf Ethanol Extract on Serum Lipid Concentrations in Rat Fed a High Fat Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Oxidative Stability and Anti-Inflammatory Effect according to Pre-Treatment Conditions of Zanthoxylum schinifolium
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
Effects of Blending Oil and Antioxidants to Prevent Rancidity of Sancho Oil
한국약용작물학회지
2018 .12
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