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Analysis of Volatile Compounds and Enantiomeric Separation of Chiral Compounds of Dried Sancho (Zanthoxylum schinifolium Siebold & Zucc)
Food Science and Biotechnology
2009 .02
[P1-21] Change of the Volatile Organic Compounds from Irradiated Zanthoxylum schinifolium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P8-99] The Antioxidative and Immunomodulatory Effects of Zanthoxylum Schinifolium Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Phenolic Compounds and Anti-Wrinkling Activity of Ethanol Extracts from Seeds of Zanthoxylum schinifolium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P2-17] Variety of Volatile Aroma Components from Zanthoxylum schinifolium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Analysis of Aroma Components from Zanthoxylum
Food Science and Biotechnology
2008 .06
봄ㆍ여름철 소나무와 잣나무의 NVOC 배출 특성 비교
한국산림휴양학회 학술발표회 자료집
2014 .11
산초와 초피 잎의 화학성분
Food Science and Preservation
2000 .06
산초와 초피 잎의 항균활성
Food Science and Preservation
2000 .06
Anti-inflammation Activity of Pinus koraiensis Siebold et Zucc
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Lipid-lowering effects of Zanthoxylum schinifolium Sieb. et Zucc. seed oil (ZSO) in hyperlipidemic rats and lipolytic effects in 3T3-L1 adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Analysis of Enantiomeric Composition of Chiral Flavor Compounds of Citrus Fruits by Multidimensional (MD) GC-MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Activity according to Various Samples Extracted from Different Ethanol Solvents Conditions of Zanthoxylum Schinifolium Pericarp and Stem
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
고휴 높이에 따른 지치(Lithospermum erythrorhizon Siebold & Zucc.) 생육 특성
한국약용작물학회 학술대회논문집
2014 .10
Functional Investigation of Pine (Pinus densiflora Siebold & Zucc.) needle fraction extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Screening of Biological Activity of Bud of Pinus densiflora Siebold & Zucc. by Comparison of Bud and Needles of Pinus densiflora Siebold & Zucc. Extract and Fractions
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
한국산 초피와 산초의 화학성분
한국식품과학회지
1996 .02
산초나무 열매로부터 살초활성 물질의 분리
한국잡초학회지
2005 .09
건생강에 함유된 키랄성 향기성분의 이성질체 조성 분석
한국식품영양과학회지
2006 .08
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