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저장 전 열처리가 저온 저장 중 ‘신고’ 배의 과피 흑변과 페놀성 화합물의 함량 변화에 미치는 영향
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2003 .04
신고 배의 품질 특성 분포
Food Science and Preservation
2003 .06
Antioxidant Activities of Methanol Extracts and Phenolic Compounds in Asian Pear at Different Stages of Maturity
Food Science and Biotechnology
2006 .02
Inhibition of the Skin Blackening by Postharvest Factors in ‘Niitaka’ Pear Fruit
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1997 .12
Phenolic Compounds in Plant Foods : Chemistry and Health Benefits
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .06
신고 배의 저온 저장 중 과피 흑변의 발생 및 방지에 관한 연구
한국원예학회 학술발표요지
1994 .04
‘신고’ 배의 흑변 방지를 위한 열과 EDTA-Ca 처리
한국원예학회 학술발표요지
1995 .05
[S5-2] Anti-aging Effects of Phenolic Compounds Isolated from Natural Sources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
담배연기 응축물중 phenolic fraction의 분리와 확인
한국연초학회지
1988 .01
[P10-184] Evaluation of Plant Phenolic Compounds as Anti-inflammatory Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P1-15] Changes in profiling of phenolic compounds, anti-oxidative effect, and total phenolic content in Smilax china under in vitro physiological condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Prevention of the Incidence of Skin Blackening by Postharvest Curing Procedures and Related Anatomical Changes in 'Niitaka' Pears
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1999 .02
The Simultaneous Determination of Phenolic Compounds by GC and GC / MS
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .06
Skin Disk를 이용한 ‘추황배’의 과피 흑변을 유발하는 요인에 대한 연구
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
몽골산 Iris bungei 추출물의 자유 라디칼 소거 및 α-glucosidase 저해 활성
Food Science and Preservation
2017 .10
‘신고’ 배의 수확후 과피흑변 억제와 저장성 향상을 위한 CA 조건의 확립
한국원예학회 학술발표요지
1996 .05
Selected Phenolics for Health Management
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
A Profiling of Alkaloids, Phenolic Compounds, and Volatile Organic Compounds in Various Parts of Tomato Plants
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
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