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Inhibition of the Skin Blackening by Postharvest Factors in ‘Niitaka’ Pear Fruit
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1997 .12
Effect of Controlled Atmospheres on Storage Life in ‘Niitaka’ Pear Fruit
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1997 .12
EDTA-Ca와 열 처리가 ‘신고’ 배의 저온 저장 중 과피 흑변과 품질에 미치는 영향
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2003 .02
수확 후 열처리가 ‘신고’ 배의 저장성 및 흑변에 미치는 영향
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1997 .10
저장 전 열처리가 저온 저장 중 ‘신고’ 배의 과피 흑변과 페놀성 화합물의 함량 변화에 미치는 영향
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2003 .04
Prevention of the Incidence of Skin Blackening by Postharvest Curing Procedures and Related Anatomical Changes in 'Niitaka' Pears
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1999 .02
Gradual Postharvest Cooling Reduces Blackening Disorder in ‘Niitaka’ Pear (Pyrus pyrifolia) Fruits
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2005 .10
몇가지 수확 전후 처리가 ‘신고’ ‘추황’ 배의 과피 흑변과 과실 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
Preconditioning Effect before Storage and Fruits Quality of Blackening of Oriental Pears (Pyrus pyrifolia Nakai)
한국원예학회 학술발표요지
2003 .10
수확시기에 따른 추황배의 과피흑변 발생 및 생리 · 화학적 특성
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
‘신고’ 배의 흑변 방지를 위한 열과 EDTA-Ca 처리
한국원예학회 학술발표요지
1995 .05
Changes in the Incidence of Fruit Skin Blackening, Phenolic Acids, and Ethanol Production of Non-astringent ‘Fuyu’ Persimmon Fruits during CA and MAP Storage
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1999 .02
배(신고)의 CA저장을 위한 적정 환경가스 조성에 관하여
한국식품영양과학회지
1985 .11
Skin Disk를 이용한 ‘추황배’의 과피 흑변을 유발하는 요인에 대한 연구
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
물리적 스트레스가 배 ‘신고’의 저장성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2002 .06
Studies of Anatomical Characteristics of Skin Disorders during Cold Storage of Pear (Pyrus pyrifolia cv. Niitaka) Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2002 .03
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