지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
〈材料 및 方法〉
〈結果 및 考察〉
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
ATP- and Pyrophosphate-dependent Phosphofructokinase Activity and Reducing Sugar Content in Potatoes as influenced by Reconditioning and Isopropyl-m-chlorocarbanilate
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1987 .07
2. Reconditioning 온도가 감자 가공에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1992 .04
Changes in Sugar Content of Potato Stored at Low Temperature During Reconditioning
한국식품과학회지
1985 .10
감자의 Curing 과정과 저장 후 Reconditioning 조건이 가공성에 미치는 영향
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1994 .02
Effect of Storage Temperature and Reconditioning on the Processing Quality of Potato (Solanum tuberosum L.) Tubers
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1996 .06
변온저장이 하작 감자의 가공 품질에 미치는 영향
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1997 .12
감자의 전처리 방법에 따른 환원당 함량과 potato chip의 색상
Applied Biological Chemistry
1992 .01
ATP and Purinergic Receptor Agonists Stimulate the Mitogen-Activated Protein Kinase Pathway and DNA Synthesis in Mouse Mammary Epithelial Cells
한국동물번식학회지
2004 .01
[S8-4] US Potatoes and the Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
4-Isopropyl, 5-isopropyl-3-methylphenol 유도체들의 합성과 식물 병원균에 대한 항균 활성
농약과학회지
2006 .12
Flow Behavior of Sweet Potato Starch in Mixed Sugar Systems
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .09
Characterization of Mixed Apple and Carrot Retentates Using Response Surface Methodology
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .06
서울 시내 주요 호텔의 위생실태 조사와 ATP 결과의 상관 분석 연구
한국식품위생안전성학회지
2009 .01
한국인의 당류 섭취현황과 만성질환에 미치는 영향
식품과학과 산업
2016 .09
Comparison of Free Sugars and Total Anthocyanin Contents in Korean Colored Potatoes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Engineered Resistance against Potato leafroll virus, Potato virus A and Potato virus Y in Transgenic Potato Plants
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
감자에서의 조직배양과 형질전환의 이용 및 연구 동향
Journal of Plant Biotechnology
2010 .01
The changes of free amino acid and free soluble sugars in Superior potato during storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
0