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Metabolomic Study on the Effect of Amino Acids on the Maillard Reaction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
활성화에너지 분석을 통한 마이야르 반응 기반 TTI (Time-Temperature Indicator)의 고온 건조에서의 수분변화 가시화 가능성 검토
산업식품공학
2024 .08
Comparison of Maillard reaction products in reaction flavor using mealworm according to amino acid precursors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Optimization of Maillard Reaction in Model System of Glucosamine and Cysteine Using Response Surface Methodology
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .03
Improved Antioxidant Activities of Maillard Reaction Products from Soy Protein by Lactic Acid Bacteria Mediated Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Development of Beef Flavor Using Maillard Reaction with Chlorella Powder and Precusors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Optimization of Maillard Reaction between Glucosamine and Other Precursors by Measuring Browning with a Spectrophotometer
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
Impact of the Maillard Reaction on Volatile Compounds in Edible Insect Oils Using HS-SPME-Arrow-GC/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Maillard reaction with xylose, yeast extract and methionine on volatile components and potent odorants of tuna viscera hydrolysate
Fisheries and Aquatic Sciences
2023 .06
우유단백질 유래 마이얄 반응 생성물의 기능성 소재개발
축산식품과학과 산업
2015 .01
방향성 향 캡슐의 향보유율 및 제품 특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Rheological, Physicochemical Properties of Pickering Emulsion Gels Stabilized by SPI-Gellan Gum Maillard Conjugates for 3D Printing Inks
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of Searing Cooking on Sensory and Physicochemical Properties of Beef Steak
Food science of animal resources
2020 .01
서평 : 향의 언어
식품과학과 산업
2021 .06
고등어 어육 중 열안정성 단백질에 특이한 단클론성 항체 개발과 특성 확인
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Physicochemical Properties of Liquid Infant Formula Stored at Different Temperatures
한국축산식품학회지
2018 .01
촉성재배용 딸기 신품종 ‘선샤인’ 육성
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
방향성 향 캡슐의 제조 및 특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
간장박 가수분해물로부터 Savory Microencapsulation 분말 제조 시의 반응온도조건
한국식품영양과학회지
2021 .06
소고기 육수 향 특성을 구현하는 밀웜(Tenebrio molitor) 반응향의 최적화
한국식품과학회지
2023 .02
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