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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
인용문헌
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In situ analysis of chemical components induced by steaming between fresh ginseng, steamed ginseng, and red ginseng
Journal of Ginseng Research
2017 .07
Processed Vietnamese ginseng: Preliminary results in chemistry and biological activity
Journal of Ginseng Research
2014 .04
홍삼의 약리와 독성 기전에 대한 고찰
대한한의학회지
2012 .09
HPLC를 이용한 임삼, 홍삼, 산양산삼 및 홍산삼의 선분 비교 분석
Journal of Pharmacopuncture
2008 .01
A new validated analytical method for the quality control of red ginseng products
Journal of Ginseng Research
2013 .10
Changes in the Contents of Prosapogenin in the Red Ginseng (Panax ginseng) Depending on Steaming Batches
Journal of Ginseng Research
2012 .01
인삼의 구증구포에 의한 Ginsenoside의 성분변화 및 BACE-1 억제효과
동의생리병리학회지
2008 .01
Remarkable impact of steam temperature on ginsenosides transformation from fresh ginseng to red ginseng
Journal of Ginseng Research
2018 .06
Characterizing a full spectrum of physico-chemical properties of (20S)- and (20R)-ginsenoside Rg3 to be proposed as standard reference materials
Journal of Ginseng Research
2013 .01
인삼·산양삼·자연산 산삼의 ginsenoside 함량 분석 및 홍삼화 후의 변화 관찰
Journal of Pharmacopuncture
2010 .01
HPLC/ELSD Analysis of ginseng saponins with PGC column
대한약학회 학술대회
2003 .01
열처리 및 발효과정이 인삼 및 산양삼의 ginsenoside 함량에 미치는 영향
Journal of Pharmacopuncture
2010 .01
산처리 홍삼과 추출물의 특성
Journal of Ginseng Research
2009 .12
Effects of processing method on the pharmacokinetics and tissue distribution of orally administered ginseng
Journal of Ginseng Research
2018 .01
홍삼과 백삼의 비교 고찰
Journal of Ginseng Research
2005 .03
Seven New Ginsenosides From a New Processed Ginseng
한국응용약물학회 추계학술발표논문집
1998 .01
인삼의 구증구포에 의한 산성다당체, 페놀성화합물의 변환 및 항산화능
동의생리병리학회지
2009 .01
Remarkable impact of amino acids on ginsenoside transformation from fresh ginseng to red ginseng
Journal of Ginseng Research
2020 .05
인삼의 열처리에 의한 성분상에 관한 연구
약학회지
1969 .01
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