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Analysis of S-adenosyl-L-methionine (SAMS) Gene in Transformd Chinese Cabbage Plants
한국원예학회 학술발표요지
2005 .10
Microarray Analysis of Transgenic Chinese Cabbage with S-adenosyl-L-methionine (SAM) Synthetase Gene
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
The Microarray Analysis of S-Adenosyl-L-Methionine Synthetase (SAMS) Gene in Brassica rapa
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Evaluation of S-Adenosyl-L-Methionine Production by Bifidobacterium bifidum BGN4
Food Science and Biotechnology
2008 .02
Selection and Characteristics of Fermented Salted Seafood (jeotgal)-Originated Strains with Excellent S-adenosyl-L-methionine (SAM) Production and Probiotics Efficacy
한국축산식품학회지
2014 .01
Analysis of Male Sterilie Transgenic Chinese Cabbage with S-adenosyl-L-Methionine Synthetase (SAMS) RNAi Construct
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Microarray Analysis of Expression-Regulated Transgenic Chinese Cabbage with S-adenosyl-L-methionine Synthetase Gene
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
기능성 김치 제조를 위한 김치 원 부재료에 따른 S-adenosyl-L-methionine(SAM) 함량의 변화
한국식품과학회지
2009 .08
Functional Analysis of T-DNA Inserted Mutant and Expression-regulated Transgenic Chinese Cabbage with S-Adenosyl-L-Methionine Synthetase Gene
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Development of S-Adenosyl-L-methionine (SAM)-reinforced Probiotic Yogurt Using Bifidobacterium bifidum BGN4
Food Science and Biotechnology
2008 .10
S-adenosyl-L-methionine Metabolism Plays Important Roles in Suberization of Potato Tuber
Journal of applied biological chemistry
2007 .01
김치의 재료별 첨가량에 따른 SAM 함량의 변화
식품기술
2008 .01
S-Adenosyl-L-methionine (SAM) Production by Lactic Acid Bacteria Strains Isolated from Different Fermented Kimchi Products
Food Science and Biotechnology
2008 .08
[P3-103] S-adenosyl-L-methione(SAM)생성을 위한 우마미 증진 김치 개발
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Isolation of S-Adenosyl-L-Methionine Synthetase Gene from Chrysanthemum coronarium and Analysis of Tobacco Plants Transformed with the Gene
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2006 .12
SAM synthetase 억제제인 ethionine과 기질인 methionine이 절화 카네이션의 수명에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1994 .04
Characterization and Co-expression Analysis of Genes Associated with Cold Stress Response in Chinese Cabbage
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
Differential Expression of Genes Related to S-adenosyl-Lmethionine Pathway in Chinese Cabbage (Brassica rapa ssp. pekinensis) under Salt Stress
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
식물의 생장과 발달에 영향을 미치는 슈트 정단분열조직의 체제와 기능
Journal of Plant Biotechnology
2014 .01
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