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Microarray Analysis of Expression-Regulated Transgenic Chinese Cabbage with S-adenosyl-L-methionine Synthetase Gene
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
The Microarray Analysis of S-Adenosyl-L-Methionine Synthetase (SAMS) Gene in Brassica rapa
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Functional Analysis of T-DNA Inserted Mutant and Expression-regulated Transgenic Chinese Cabbage with S-Adenosyl-L-Methionine Synthetase Gene
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Analysis of Male Sterilie Transgenic Chinese Cabbage with S-adenosyl-L-Methionine Synthetase (SAMS) RNAi Construct
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Analysis of S-adenosyl-L-methionine (SAMS) Gene in Transformd Chinese Cabbage Plants
한국원예학회 학술발표요지
2005 .10
Expression Analysis of S-adenosyl-L-methionine (SAMS) Gene in Transformed Chinese Cabbage
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
S-adenosyl-L-methionine Metabolism Plays Important Roles in Suberization of Potato Tuber
Journal of applied biological chemistry
2007 .01
Isolation of S-Adenosyl-L-Methionine Synthetase Gene from Chrysanthemum coronarium and Analysis of Tobacco Plants Transformed with the Gene
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2006 .12
Evaluation of S-Adenosyl-L-Methionine Production by Bifidobacterium bifidum BGN4
Food Science and Biotechnology
2008 .02
SAM synthetase 억제제인 ethionine과 기질인 methionine이 절화 카네이션의 수명에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1994 .04
Selection and Characteristics of Fermented Salted Seafood (jeotgal)-Originated Strains with Excellent S-adenosyl-L-methionine (SAM) Production and Probiotics Efficacy
한국축산식품학회지
2014 .01
Development of S-Adenosyl-L-methionine (SAM)-reinforced Probiotic Yogurt Using Bifidobacterium bifidum BGN4
Food Science and Biotechnology
2008 .10
기능성 김치 제조를 위한 김치 원 부재료에 따른 S-adenosyl-L-methionine(SAM) 함량의 변화
한국식품과학회지
2009 .08
Establishment of Transgenic Nicotiana benthamiana by using S-Adenosylmethionine Synthetase (SAMS) Gene Isolated from Miscanthus sinensis
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
[P3-103] S-adenosyl-L-methione(SAM)생성을 위한 우마미 증진 김치 개발
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
S-Adenosyl-L-methionine (SAM) Production by Lactic Acid Bacteria Strains Isolated from Different Fermented Kimchi Products
Food Science and Biotechnology
2008 .08
Effects of Lysosomes Isolated From Egg White on S-adenosyl-L-methionine and Aminocyclopropane-1-carboxylic Acid as Plant Hormone, Ethylene Precursor
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Glutathione synthetase으로 형질전환 된 벼의 분석
한국초지학회 학술발표회 심포지엄
2005 .01
${\gamma}$-glutamylcysteine synthetase를 과 발현시킨 형질전환 벼의 개발
한국초지학회 학술발표회 심포지엄
2005 .01
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