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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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Development of S-Adenosyl-L-methionine (SAM)-reinforced Probiotic Yogurt Using Bifidobacterium bifidum BGN4
Food Science and Biotechnology
2008 .10
Selection and Characteristics of Fermented Salted Seafood (jeotgal)-Originated Strains with Excellent S-adenosyl-L-methionine (SAM) Production and Probiotics Efficacy
한국축산식품학회지
2014 .01
Expression Analysis of S-adenosyl-L-methionine (SAMS) Gene in Transformed Chinese Cabbage
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Analysis of S-adenosyl-L-methionine (SAMS) Gene in Transformd Chinese Cabbage Plants
한국원예학회 학술발표요지
2005 .10
Microarray Analysis of Transgenic Chinese Cabbage with S-adenosyl-L-methionine (SAM) Synthetase Gene
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
기능성 김치 제조를 위한 김치 원 부재료에 따른 S-adenosyl-L-methionine(SAM) 함량의 변화
한국식품과학회지
2009 .08
The Microarray Analysis of S-Adenosyl-L-Methionine Synthetase (SAMS) Gene in Brassica rapa
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
S-Adenosyl-L-methionine (SAM) Production by Lactic Acid Bacteria Strains Isolated from Different Fermented Kimchi Products
Food Science and Biotechnology
2008 .08
Development of Bifidobacterium with Improved Probiotic Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
김치의 재료별 첨가량에 따른 SAM 함량의 변화
식품기술
2008 .01
Enhancement of Anti-tumorigenic Polysaccharide Production, Adhesion, and Branch Formation of Bifidobacterium bifidum BGN4 by Phytic Acid
Food Science and Biotechnology
2009 .06
Bifidobacterium bifidum SL-21의 세포벽 조제성분에 의한 in vitro 골수세포 증식활성
한국식품과학회지
2004 .06
Analysis of Male Sterilie Transgenic Chinese Cabbage with S-adenosyl-L-Methionine Synthetase (SAMS) RNAi Construct
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
유아용 생균제 개발을 위한 Bifidobacterium spp.의 선발
한국식품과학회지
2004 .10
S-adenosyl-L-methionine Metabolism Plays Important Roles in Suberization of Potato Tuber
Journal of applied biological chemistry
2007 .01
Preventive Effect of Bifidobacterium Bifidum BGN4 Paraprobiotics on DSS-Induced Colitis Model in Mice: Impact on Intestinal Barrier Integrity, Inflammation and Gut Dysbiosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Properties of BE0623 to serve as a growth factor of Bifidobacterium
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
Enhancement of Immunological Activity in Mice with Oral Administration of Cell Wall Components of Bifidobacterium bifidum
Food Science and Biotechnology
2004 .02
[P8-73] Bifidobacterium bifidum으로 발효한 둥근마의 이화학적 특성 및 위보호 활성 평가
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P3-103] S-adenosyl-L-methione(SAM)생성을 위한 우마미 증진 김치 개발
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
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