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貯藏에 따른 감자의 Glycoalkaloid의 變化
한국식품과학회지
1984 .12
Simple and Sensitive Liquid Chromatography Electrospray Ionization Mass Spectrometry Method for Determination of Glycoalkaloids in Potato (Solanum tuberosum L.)
Food Science and Biotechnology
2009 .02
감자 주요 품종의 괴경 부위, 저장기간별 글리코알칼로이드(glycoalkaloid) 함량
한국육종학회지
2014 .01
감자의 품종, 부위 및 중량별 Glycoalkaloid의 함량
한국식품과학회지
1984 .12
[S8-4] US Potatoes and the Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
A New Dark Purple Skin and White Flesh Potato Cultivar, "Jaseo"
한국육종학회지
2004 .01
감자 新品種 ‘秀美’에 對한 栽培上 主要特性에 關한 硏究
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1985 .04
A New Potato Cultivar ‘Hongyoung’, with Red Skin and Flesh Color, and High Concentrations of Anthocyanins
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
A New Potato Cultivar ‘Jayoung’, with Dark Purple Skin and Flesh Color, and High Concentrations of Anthocyanins
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
감자즙을 첨가한 기능성 식빵의 품질 특성
한국식품과학회지
2004 .12
Engineered Resistance against Potato leafroll virus, Potato virus A and Potato virus Y in Transgenic Potato Plants
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
휴면기간이 짧은 칩가공용 2기작감자 신품종 ‘고운’
한국육종학회지
2013 .01
감자에서의 조직배양과 형질전환의 이용 및 연구 동향
Journal of Plant Biotechnology
2010 .01
Comparison of Quality Characteristics of Sweet Potato Snacks as Affected by Sweet Potato Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Development of New Potato Variety for Processing and Table Potato ‘Rose Valley’
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
2기작 칩가공용 품종을 이용한 가공원료감자 공급
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
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